Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ronaldo Deaconu semnează cu o nou-promovată! După ce a ratat transferul la CFR Cluj, mijlocaşul se luptă pentru evitarea retrogradării

Ronaldo Deaconu semnează cu o nou-promovată! După ce a ratat transferul la CFR Cluj, mijlocaşul se luptă pentru evitarea retrogradării
Comentarii

Ronaldo Deaconu (25 de ani) şi-a găsit echipă după despărţirea de Shaanxi Chang'an Athletic, din China, şi după ce a negociat cu CFR Cluj.

Unde se transferă Ronaldo Deaconu

Presa din Polonia anunţă că echipa din prima ligă, Korona Kielce, îl va primi pe Ronaldo Deaconu. Meczyki.pl scrie că mijlocaşul va fi prezentat în curând. 

Fotbalistul de picior stâng a fost aproape, în iarnă, de Legia Varşovia, iar acum a fost interesat şi pentru Widzew Łódź. 

Totuşi, Ronaldo Deaconu va ajunge la nou-promovata Korona Kielce cu misiunea clară de a pune umărul la salvarea de la retrogradare. 

CFR Cluj a renunţat la transferul lui Ronaldo Deaconu (25 de ani), care a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de clubul chinez Shaanxi Chang'an Athletic.

"Au fost discuţii, nu ştiu dacă se va concretiza. Dacă mă întrebi pe mine, în momentul de faţă nu cred că e o opţiune. Am discutat cu jucătorul, am făcut o ofertă, ne-am înţeles. După care lucrurile au luat o altă întorsătură. Nu s-a mai concretizat.

Nu neapărat că şi-a mărit pretenţiile, dar cred că a fost din ambele părţi o decizie de a nu se concretiza", a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Explicaţia lui oficialului de la CFR Cluj l-a amuzat pe Mihai Stoica, cel care şi-a imaginat dialogul dintre ardeleni şi Ronaldo Deaconu

Afla mai multe despre: ronaldo deaconuronaldo deaconu transferronaldo deaconu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare