Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Metoda simplă prin care Gigi Becali poate scăpa de ”problemele” financiare de la FCSB: ”Nu ştie să se folosească de asta” | EXCLUSIV

Metoda simplă prin care Gigi Becali poate scăpa de ”problemele” financiare de la FCSB: ”Nu ştie să se folosească de asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Joi, de la ora 20:30, FCSB urma să primească vizita lui Saburtalo în returul celui de al dooilea tur preliminar al Conference League. Invitat în studioul Orange Sport înaintea duelului, Andrei Vochin i-a făcut o sugestie lui Gigi Becali pentru a scăpa de ”problemele” financiare de la club.

De câţiva ani, Gigi Becali se tot plânge de ”problemele” financiare cu care se confruntă la FCSB: patronul susţine că nu este dornic să mai facă investiţii întrucât echipa nu mai produce la fel de mulţi bani.

Ironia situaiei este că venitul scăzut al clubului i se datorează mult şi latifundiarului. Intervenţiile sale de la echipă şi transferurile ratate din ultimii ani au asigurat că FCSB nu a fost aptă de performanţă.

Odată cu revenirea lui Nicolae Dică la club, suflarea roş-albastră speră că echipa favorită poate să replice parcursul european din ultimul mandat al antrenorului de 42 de ani, când a ajuns în primăvara Europa League.

În jur de 20.000 de bilete s-ar fi vândut pentru meciul cu Saburtalo, iar, invitat în studioul Orange Sport înaintea duelului, Andrei Vochin l-a atenţionat pe Gigi Becali că nu ştie să profite de susţinerea echipei.

Metoda simplă prin care Gigi Becali poate scăpa de ”problemele” financiare de la FCSB

FCSB are cei mai mulţi fani din ţară, dar vinde incredibil de puţine echipamente, din cauza preţului, şi nu oferă o gamă variată de oferte din punctul de vedere al abonamentelor sau al programelor speciale pentru fani.

Aşadar, Vochin l-a sfătuit pe Becali că poate scăpa de ”problemele” financiare ale clubului dacă se foloseşte mai mult de fanii echipei şi de venitul pe care îl pot aduce aceştia.

”(n.r. ce spune numărul mare de bilete vândute la meciul FCSB - Saburtalo?) Spune că este în continuare cea mai iubită echipă din România, confirmă sondajele, dar dovedeşte încă o dată că FCSB nu ştie să folosească acest bazin de suporteri, în special in zona financiară.

Cred că dacă te foloseai de acest bazin, puteai să nu mai vinzi jucători an de an. Suporterii FCSB-ului, în momentul acesta, nu se mai pot lega de o afecţiune cu patronatul, s-a dus.

Iar ei, fiind suporteri FCSB, se agaţă acum de rezultat pur şi simplu şi tot speră ca echipa favorită să obţină si altfel de performanţă decât cea financiară, care există acolo”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare