Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Zăvăleanu i-a ”dat cu seen” legendei lui Dinamo! Culisele despărţirii dintre Florin Răducioiu şi ”câini” | EXCLUSIV

Răzvan Zăvăleanu i-a ”dat cu seen” legendei lui Dinamo! Culisele despărţirii dintre Florin Răducioiu şi ”câini” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Florin Răducioiu, care a ocupat funcţia de team manager al lui Dinamo în a doua parte a ultimului sezon, a dezvăluit că s-a ”rugat” de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu să îi ofere mai multă responsabilitate şi să fie păstrat la club, dar nu a primit vreun răspuns.

Născut la Bucureşti şi crescut în Ştefan cel Mare, Florin Răducioiu a debutat la Dinamo în fotbalul mare şi a petrecut cinci ani la prima echipă a roş-albilor înainte de a face pasul în străinătate.

Acesta a vorbit în mai multe rânduri despre dragostea pe care i-o poartă echipei sale de suflet şi a revenit în Ştefan cel Mare la începutul acestui an pentru a pune umărul la salvarea echipei.

Unica venire care îi este creditată lui Răducioiu este cea a lui Balthazar Pierret, unul dintre singurii jucători care a plecat de la Dinamo cu o reputaţie mai bună decât cea cu care venise.

Fostul internaţional român a făcut eforturi pentru a ajuta pe cât posibil clubul, iar retrogradarea, desigur, nu îi poate fi atribuită lui, ci managementului defectuos care a adus-o pe Dinamo în acest punct.

Răzvan Zăvăleanu i-a ”dat cu seen” legendei lui Dinamo

Motivat să îşi mai ajute echipa de suflet, Răducioiu a dezvăluit că a încercat să îl convingă pe Răzvan Zăvăleanu nu doar să fie păstrat la club, ci şi să primească mai multe responsabilităţi.

Răspunsul administratorului judiciar? Niciunul! Răducioiu susţine că s-a ”rugat” de Zăvăleanu o vreme, dar că nu ar fi primit vreo veste pozitivă.

Nu a fost vorba de bani niciodată, a fost vorba de a fi apreciat.. Îmi lipsesc (n.r. salariile pe) aproape trei luni.

De o lună jumătate am tot încercat să vorbesc cu Zăvăleanu, m-am întâlnit o dată, le-am spus ce doresc, nu era vorba de bani, era vorba de a îmi da competenţa şi să mă lase să fac ceva concret.

Voiam un act adiţional care să îmi dea posibilitatea ca, împreună cu antrenorul , să îmi dea un rol mult mai activ şi să conturez echipa lui Dinamo în Liga 2.

M-am tot rugat de ei să îmi dea un răspuns, nu l-am obţinut”, a declarat Florin Răducioiu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare