Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajunge la FCSB fotbalistul ratat de CFR Cluj? "Negocierile" l-au amuzat pe MM Stoica şi a dat răspunsul: "După aia a sunat" | VIDEO

Ajunge la FCSB fotbalistul ratat de CFR Cluj? "Negocierile" l-au amuzat pe MM Stoica şi a dat răspunsul: "După aia a sunat" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, şi-a imaginat cu umor discuţia purtată de cei de la CFR Cluj cu fotbalistul pe care l-au ratat recent. Oficialul ardelenilor, Marius Bilaşco, a susţinut că transferul a picat.

Fotbalistul ratat de CFR Cluj, bun pentru FCSB? Ce spune Mihai Stoica

Cluburile din Superligă încă îşi conturează lotul cu care abordează noul sezon. Deşi a transferat jucători pe bandă rulantă pentru un parcurs lung european şi încă un titlu în campionat, CFR Cluj a dorit să mai aducă un fotbalist. 

Ronaldo Deaconu, stranierul ghinionist care a găsit un dezastru financiar şi în China după plecarea de la Gaz Metan, s-a aflat în negocieri cu CFR Cluj. 

Pentru Orange Sport, Marius Bilaşco a recunoscut tratativele, dar a susţinut că transferul a picat fără să ofere multe detalii. Oficialul a spus că CFR Cluj şi Ronaldo Deaconu s-au înţeles, după care simultan ambele părţi s-au retras. 

Mihai Stoica nu a putut rata ocazia şi a glumit pe seama momentului.

"Îmi dau seama cum a fost. S-au înţeles şi după aia a sunat. <<Bă, nu mai vin>>. <<Exact asta voiam să spun şi eu, că nu te mai luăm>>. <<Stai liniştit că nici eu nu voiam să vin>>", s-a amuzat oficialul FCSB. 

După ce Nicolae Dică a rămas fără Florin Tănase, transferat în China, Mihai Stoica a fost întrebat dacă mijlocaşul Ronaldo Deaconu este o variantă pentru FCSB, mai ales că este liber de contract. 

Expertul Orange Sport a infirmat posibilitatea ca jucătorul de picior stâng să ajungă la echipa bucureşteană. 

"Nu vine la noi. Nu vine, nu vine. Nu cred că trebuie să justific. Avem jucători tineri, pe care vrem să-i promovăm pe poziţia aia", a declarat Mihai Stoica, cel care a oferit câteva variante pentru înlocuirea lui Florin Tănase la FCSB

Ce transferuri vrea să mai facă FCSB

Nicolae Dică l-a convins pe Gigi Becali să facă din nou transferuri, iar în acest moment are trei ţinte. 

Pavol Safranko îşi doreşte să plece de la echipa din Africa de Sud şi ar putea ajunge la FCSB. Ar fi cea mai ieftină variantă pentru finanţatorul FCSB, care va trebui să plătească o sumă de transfer pentru David Miculescu, de la UTA, şi Alexandru Işfan, de la FC Argeş. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

VIDEO | Momentul lui MM Stoica, la 19:11

Afla mai multe despre: ronaldo deaconufcsbcfr clujronaldo deaconu transfer cfr clujronaldo deaconu superligatransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare