Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, ofertă acceptată: "Ne-am înţeles!". Anunţ de ULTIMA ORĂ despre ţinta de pe piaţa transferurilor

CFR, ofertă acceptată: "Ne-am înţeles!". Anunţ de ULTIMA ORĂ despre ţinta de pe piaţa transferurilor

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a renunţat la transferul lui Ronaldo Deaconu (25 de ani), care a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de clubul chinez Shaanxi Chang'an Athletic. Marius Bilaşco, oficial CFR-ului, a dezvăluit la Orange Sport că mutarea a picat, deşi părţile bătuseră palma pentru transfer.

Ronaldo Deoconu nu mai este o variantă de actualitate pentru CFR Cluj. Campioana României a vrut să-l transfere pe fostul mijlocaş de la Gaz Metan şi chiar s-a înţeles cu jucătorul, dar mutarea nu se va mai realiza. CFR Cluj a renunţat la transferu lui Deaconu, a dezvăluit Marius Bilaşco.

EXCLUSIV | Transfer picat! CFR bătuse palma cu jucătorul, dar mutarea nu se mai face: "Am făcut o ofertă, ne-am înţeles, dar..."

Marius Bilaşco, oficial al echipei CFR Cluj, a vorbit la Orange Sport despre transferul lui Ronaldo Deaconu. "Bilă" a spus că mutarea nu se va mai face, deşi părţile au bătut palma şi s-au înţeles pentru contract. CFR Cluj a renunţat la transferul său, însă Bilaşco n-a vrut să dezvăluie motivul.

"Au fost discuţii, nu ştiu dacă se va concretiza. Dacă mă întrebi pe mine, în momentul de faţă nu cred că e o opţiune. Am discutat cu jucătorul, am făcut o ofertă, ne-am înţeles. După care lucrurile au luat o altă întorsătură. Nu s-a mai concretizat.

Nu neapărat că şi-a mărit pretenţiile, dar cred că a fost din ambele părţi o decizie de a nu se concretiza", a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Ronaldo Deaconu a crescut la Academia Hagi, a plecat în Olanda la juniorii lui Feyenoord şi Twente, apoi a jucat pentru ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi şi Gaz Metan înainte de a semna cu chinezii de la Shaanxi Chang'an Athletic.

Afla mai multe despre: cfr clujronaldo deaconutransferacordmarius bilasco 

viewscnt
Articole similare