Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer confirmat! Internaţionalul român care ajunge în Italia. Detaliile contractului

Transfer confirmat! Internaţionalul român care ajunge în Italia. Detaliile contractului

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Adrian Rus în Italia s-a făcut. Confirmarea a venit din partea impresarului Giovanni Becali, care a anunţat ultimele detalii.

Adrian Rus reuşeşte unul dintre cele mai spectaculoase transferuri ale internaţionalilor români în ultimii ani.

Transfer confirmat! Internaţionalul român care ajunge în Italia. Detaliile contractului

Fundaşul lui MOL Fehervar va trece la Pisa, formaţie din liga a doua din Italia, care va plăti o sumă de un milion de euro.

Rus va juca acolo până în vara anului 2026.

”A semnat un contract pe o durată de patru ani”, a declarat, pentru Fanatik, impresarul Giovanni Becali, cel care a intermediat transferul internaţionalului român în Italia.

Adrian Rus va avea un salariu de 450.000 de euro stagional şi va putea ajunge la o jumătate de milion de euro dacă se ating anumite bonusuri, conform sursei citate.

Fundaşul central de 26 de ani ar fi fost dorit şi de Lech Poznan, campioana Poloniei, Levante, proaspăt retrogradată din La Liga, sau FC Zurich, campioana Elveţiei.

Totuşi, în dorinţa de a face pasul într-unul dintre campionatele importante ale Europei, Adrian Rus a ales să dea curs propunerii primite dinspre Pisa, cu care are şanse realiste de a ajunge în Serie A.

Cotat la 900.000 de euro de transfermarkt, apărătorul central va evolua pentru prima dată în afara Ungariei sau a României.

Adrian Rus a îmbrăcat în 14 meciuri tricoul echipei naţionale a României. La echipa de club, în ultimul sezon, acesta a jucat 28 de partide şi a reuşit un assist.

La Pisa, formaţie care a ratat promovarea în Serie A, Adrian Rus îl va avea coleg pe un alt internaţional român, mijlocaşul Marius Marin, cel mai bine cotat jucător al echipei.

Afla mai multe despre: adrian ruspisa 

viewscnt
Articole similare