Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Marin, ofertă de trei milioane de euro din Serie A! Ce răspuns a dat Pisa şi unde ar putea ajunge românul

Marius Marin, ofertă de trei milioane de euro din Serie A! Ce răspuns a dat Pisa şi unde ar putea ajunge românul

Serie A

Comentarii

Marius Marin (23 de ani) a fost unul dintre puţinii jucători ai echipei naţionale remarcaţi în urma ultimei acţiuni. Acesta reuşise şi un sezon bun în Serie B, astfel că oferta primită din Serie A nu este o mare surpriză pentru clubul său.

România s-a făcut de râs în ultima pauză internaţională, după ce a fost înfrântă, de două ori, de Muntenegru, scor 0-5 la general, şi a pierdut şi cu Bosnia şi Herţegovina.

Echipa naţională nu a dat multe semne încurajatoare, dar anumiţi jucători au reuşit să se remarce din punct de vedere individual, precum Andrei Burcă, Florin Niţă sau Marius Marin.

Ultimul dintre aceştia a făcut de scurt timp pasul la naţionala mare, după ce fusese căpitanul selecţionatei U21 a României, dar şi a naţionalei olimpice.

În vârstă de 23 de ani, jucătorul născut la Timişoara a crescut la Poli, dar a apucat să joace doar două meciuri la echipa din oraşul natal înainte de a fi vândut.

De la 18 ani, Marin a evoluat exclusiv în Italia şi a urcat uşor, uşor în ligile italiene, ajungând om de bază la Pisa, în Serie B.

Echipa românului a fost la un pas de promovare în ultima stagiune, pierzând finala barajului pentru accederea în Serie A împotriva Monzei.

Marius Marin, ofertă de trei milioane de euro din Serie A

Deşi Pisa nu va evolua în primul eşalon, Marius Marin încă are mari şanse de a face pasul final şi a pătrunde în prima divizie din Italia.

Conform Playsport, jucătorul cu şase apariţii în tricoul echipei naţionale este dorit insistent de Udinese, care a făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru român.

Noul antrenor de pe banca fostei echipe a lui Gabi Torje, Andrea Sottil, a făcut pasul din ligile inferioare ale Italiei şi este un admirator al lui Marin, pe care îl cunoaşte de mai mulţi ani.

Oferta de trei milioane nu a fost de ajuns însă, întrucât Pisa nu este dispusă să negocieze pentru Marin pentru orice sumă de sub cinci milioane de euro.

În ultima stagiune, Udinese s-a clasat pe locul al 12-lea în Serie A şi ar putea reprezenta o punte bună de lansare pentru ”tricolor”.

Afla mai multe despre: marius marin 

viewscnt
Articole similare