Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noutate în lotul Rapidului înaintea duelului cu Universitatea Craiova: ”Mijlocaş central, dar poate juca şi în benzi”

Noutate în lotul Rapidului înaintea duelului cu Universitatea Craiova: ”Mijlocaş central, dar poate juca şi în benzi”

Rapid

Comentarii

Deşi se apropie a treia etapă din actuala ediţie a campionatului, Rapid încă nu şi-a pus la punct lotul şi este în continuare în căutarea a întăriri. Joi, pe canalele oficiale de comunicare, clubul a anunţat prezenţa unui nou jucător la antrenamente.

Actuala ediţie a Ligii 1 reprezintă cea mai bună oportunitate pentru Rapid să cucerească titlul din ultimii 14 ani.

Giuleştenii s-au aflat ultima dată pe podium în 2008 şi nu a mai câştigat campionatul din 2003, astfel că s-ar împlini 20 de ani fără titlu pentru Rapid în vara viitoare.

După cinci ani de dominanţă absolută a CFR-ului, lupta la titlu pare mult mai deschisă în acest sezon, atât datorită ascensiunii altor echipe din campionat, cât şi graţie declinului ”granzilor”.

Universitatea Craiova, FCSB şi CFR Cluj au început modest sezonul, în timp ce Sepsi, Rapid şi Farul au demonstrat că ar putea fi pretendente la titlu.

Deşi l-au pierdut pe Rareş Ilie, giuleştenii au reuşit să impresioneze împotriva FCSB-ului şi încă plănuiesc câteva transferuri.

Până la rezolvarea acestora, Adi Mutu nu neglijează nici academia. Unul dintre cei mai promiţători juniori ai Rapidului a făcut pasul la antrenamentele primei echipe zilele trecute.

Noutate în lotul Rapidului înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Este vorba despre Mario Ţulea (18 ani), fotbalist care impresionat alături de formaţiile U19 şi cea secundă şi care este descris de club ca un mijlocaş central care poate evolua şi în benzi.

Mario Ţulea s-a antrenat zilele acestea sub comanda lui Adrian Mutu

Puştiul ce devenit major în urmă cu o săptămână a venit la Rapid în urmă cu trei ani şi joacă pe postul de mijlocaş central, însă poate evolua şi în benzi.

În sezonul trecut, Mario a evoluat pentru Rapid II şi Rapid U19, cu aceştia din urmă jucând semifinala Campionatului Naţional.

Sezonul 2021/2022

8 meciuri @ Rapid II

15 meciuri / 6 goluri @ Rapid U19”, se arată în mesajul postat de clubul giuleştean.

În urma succesului avut cu Rareş Ilie, Rapid face eforturi pentru a emula acea reuşită şi plănuieşte să dea cât mai multe şanse juniorilor şi în noul sezon, aşa cum s-a văzut şi prin numărul crescut de minute primit de Ştefan Pănoiu (19 ani) în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: mario ţulea 

viewscnt
Articole similare