Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, un selecţioner pe deplin mulţumit: "Suntem pe drumul cel bun". Reacţie surprinzătoare despre România - Norvegia: "Să nu se supere Cosmin Contra pe mine"

Mirel Rădoi, un selecţioner pe deplin mulţumit: "Suntem pe drumul cel bun". Reacţie surprinzătoare despre România - Norvegia: "Să nu se supere Cosmin Contra pe mine"

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat, luni seară, că jucătorii săi au demonstrat că sunt pe drumul cel bun, după victoria cu Irlanda de Nord, scor 3-0, din preliminariile Euro-2021.

"În momentul de faţă încercăm să construim o generaţie şi suntem pe drumul cel bun. Vrem să formăm un grup unit, iar când jucătorii intră în teren şi respectă tricoul echipei naţionale, oricărui adversar îi va fi foarte greu. Când intri şi prin atitudinea ta demonstrezi ceva, atunci clar ţi-ai câştigat respectul", a declarat Rădoi.

Întrebat dacă se aşteaptă la acelaşi scor şi la naţionalade seniori cu Norvegia, Mirel Rădoi a răspuns: "Să nu se supere Cosmin Contra pe mine, dar sper să fie 1-0, în minutul 86, din ofsaid, dar să câştige România".

România - Irlanda de Nord, scor 3-0, în preliminariile Euro 2021

"Rezultatul arată ca şi când ar fi fost un meci uşor, dar am vaut ceva emoţii înainte de partidă. Am avut informaţii destul de târziu de la meciul Irlandei de Nord în Danemarca. Meciul a fost foarte greu încărcat pe platforma noatră şi am reuşit abia ieri să obţinem câteva informaţii. Irlanda de Nord a schimbat sistemul de joc la meciul cu Danemarca şi era clar ca şi cu noi va aborda de aceeaşi maniera. Dacă m-aţi fi întrebat dacă aş fi semnat pentru 1-0, aş fi zis că semnez cu două mâini şi nu mă interesează minutul în care e marcat golul.

Situaţia noastră a devenit mai uşoară după ce a intervenit acea eliminare. Era clar că doar minutul în care se va marca va fi oarecum necunoscut. Oarecum jocul era echilibrat, dar eram la cârma jocului (n.r. - până în momentul eliminării portarului Irlandei de Nord). Singurele momente în care puteam să fim în pericol erau acele faze fixe. În primele 20 de minute am avut oarecum emoţii poate chiar şi o relaxare după ce s-a întâmplat cu Ucraina", a declarat Mirel Rădoi.

Naţionala de tineret a României a învins, luni, la Voluntari, selecţionata Irlandei de Nord, scor 3-0, în preliminariile Euro-2021.

Au marcat: Băluţă (48), Mihăilă (59), Ciobanu (67).

Din minutul 38, Irlanda de Nord a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Hazard.

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare