Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirko Pigliacelli ar urma să ajungă la FCSB. Urmează o nouă surpriză pe piaţa transferurilor din Liga 1?

Mirko Pigliacelli ar urma să ajungă la FCSB. Urmează o nouă surpriză pe piaţa transferurilor din Liga 1?galerie foto

FCSB

Comentarii

Mirko Pigliacelli ar urma să ajungă la FCSB ca monedă de schimb pentru Andrei Vlad, pe care Gigi Becali a anunţat că l-a cedat la Universitatea Craiova.

Eroarea făcută de Andrei Vlad cu Şahtior Karagandy, meci în urma căruia FCSB a fost eliminată din Conference League, l-a făcut pe Gigi Becali să izbucnească. Patronul FCSB a anunţat că l-a cedat pe Vlad la Universitatea Craiova, de unde îl transferase contra a 400.000 de euro.

Însă Universitatea Craiova l-ar putea ceda la FCSB pe Mirko Pigliacelli la schimb cu Andrei Vlad. Portarul în vârstă de 28 de ani a fost doar rezervă la returul cu Laci, o decizie care l-a nemulţumit profund şi pare să nu mai facă parte din planurile lui Laurenţiu Reghecampf.

Pigliacelli ar urma să ajungă la FCSB, la schimb cu Andrei Vlad

Mirko Pigliacelli este unul dintre cei mai valoroşi portari din Liga 1. Însă, în ultimul an, relaţiile dintre el şi conducerea clubului n-au fost dintre cele mai bune.

Portarul italian a fost nemulţumit mai ales de momentul în care Craiova a decis să-l transfere pe David Lazar, de la Astra, un goalkeeper care a intrat şi în circuitul echipei naţionale.

Pigliacelli a considerat că, prin transferul lui David Lazar, şefii clubului au decis să-l înlocuiască din primul ”11”. Acum, portarul în vârstă de 28 de ani ar urma să ajungă la FCSB.

Fanatik.ro scrie că Mirko Pigliacelli va fi folosit ca monedă de schimb pentru transferul lui Andrei Vlad, pe care Gigi Becali a anunţat că l-a cedat la Universitatea Craiova.

Andrei Vlad nu vrea să se transfere la Universitatea Craiova

Un obstacol important în această mutare este poziţia lui Andrei Vlad. Portarul în vârstă de 22 de ani nu vrea să revină la Universitatea Craiova, mai ales că în urmă cu 4 ani şi-a forţat transferul de la echipa din Bănie la FCSB.

Potrivit Fanatik.ro, portarul în vârstă de 22 de ani i-a transmis lui Gigi Becali că vrea mai degrabă să se transfere în străinătate. Răspunsul l-a înfuriat pe Gigi Becali, care i-a transmis la rândul său că va trece pe banca de rezerve şi titular va deveni Straton.

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare