Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Misterul transferului încercat de FCSB. Iosif Rotariu îl contrazice pe Mihai Stoica: "Nu i-a dat niciun mesaj lui Dorin"

Misterul transferului încercat de FCSB. Iosif Rotariu îl contrazice pe Mihai Stoica: "Nu i-a dat niciun mesaj lui Dorin"

FCSB

Comentarii

Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin Rotariu, îl contrazice pe managerul geranal al FCSB, Mihai Stoica, după ce echipa finanţată de Gigi Becali a încercat să ia legătura cu fotbalistul lui Atromitos.

Iosif Rotariu, după ce MM Stoica a susţinut că Dorin Rotariu nu i-a răspuns

Plecat din România de la Dinamo, Dorin Rotariu nu ia în calcul să revină în Superligă. Luni, jucătorul ofensiv a semnat un nou contract cu grecii de la Atromitos, unde a fost împrumutat în sezonul recent încheiat de la Ludogoreţ. 

În această vară, imediat după plecarea lui Valentin Gheorghe în Turcia, FCSB a căutat un înlocuitor şi Dorin Rotariu a devenit interesant. 

După ce Mihai Stoica a susţinut că a fost ignorat de fotbalistul ofensiv, Iosif Rotariu a intervenit. 

"Mihai Stoica nu i-a dat niciun mesaj lui Dorin. Dacă i-ar fi trimis vreun mesaj, nepotul meu i-ar fi răspuns lui Mihai Stoica pentru că e un băiat educat. Şi nici nu şi-a schimbat vreodată telefonul, are acelaşi număr de mulţi ani", a declarat Iosif Rotariu, pentru Sport.ro

De asemenea, acesta a transmis că nepotul său nu are de gând să revină în România. 

"A ales să rămână la Atromitos, pentru că e foarte respectat acolo, antrenorul îl place, conducătorii clubului îl apreciază, e apreciat şi de spectatori. A jucat nouă meciuri titular sezonul trecut, a vrut să rămână la Atromitos, Dorin vrea să mai joace mulţi ani în străinătate", a mai spus Iosif Rotariu. 

Managerul general de la FCSB a susţinut că a fost ignorat de fotbalistul român. 

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva. Efectiv am scris ”pot să te sun?” Că aşa mi se pare normal. Două bife la whatsapp şi n-a răspuns. Şi după un prieten, coleg l-a căutat şi tot aşa n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm”, a dezvăluit MM Stoica la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: iosif rotariudorin rotariufcsbtransfer fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare