Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitică Dragomir, previziune sumbră după ce a văzut echipele româneşti în Conference League: ”S-ar putea să nu meargă niciuna în play-off!”

Mitică Dragomir, previziune sumbră după ce a văzut echipele româneşti în Conference League: ”S-ar putea să nu meargă niciuna în play-off!”
Comentarii

Mitica Dragomir a declarat că este posibil ca nicio echipă românească să nu se califice în play-off-ul Conference League.

Nicio echipă din Superligă n-a câştigat joi în preliminariile Conference League. FCSB a fost singura care s-a impus, miercuri, în deplasarea din Slovacia cu DAC. 

FCSB s-a impus, miercuri seară, scor 1-0 (0-0), în meciul disputat în deplasare, cu echipa slovacă Dunajska Streda. Unicul gol al meciului de pe stadionul DAC Arena a fost marcat de Joonas Tamm, în minutul 69, după o pasă de la Radunovic.

Sepsi Sf. Gheorghe a suferit o înfrângere pe teren propriu, 1-3 (0-2), cu formaţia suedeză Djurgarden. Suedezii au condus cu 3-0 prin golurile înscrise de Edvardsen în minutul 26 (din penalti) şi Julian Asoro în minutele 31 şi 54. Alexandru Tudorie a redus din diferenţă în minutul 79, din penalti.

Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, la Lublin, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa ucraineană Zoria Luhansk. Golul a fost marcat de Nahnoinîi, în minutul 56.

Campioana României, CFR Cluj, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, joi, în Turcia, în compania echipei belaruse Şahtior Soligorsk. 

După aceste rezultate, Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF, a făcut o scurtă analiză. El consideră că există posibilitatea ca nicio echipă românească să nu ajungă în play-off-ul pentru Conference League.

”S-ar putea să nu meargă niciuna în play-off!”

”S-ar putea să nu meargă nicio echipă în play-off-ul Conference League. S-ar putea echipa lui Becali (n.n. să treacă mai departe) şi CFR-ul, normal. Craiova nu, ne-au bătut ăştia care n-au făcut antrenament. La pământ suntem cu fotbalul. Echipa cu care joacă CFR, e o echipă uşoară. Echipă puternică e asta din Ucraina.

Craiova m-a dezamăgit total. Mi-am dat seama că are lot slăbuţ. 2-3 jucători de valoare şi restul de umplutură. N-au nici pe bancă, Balint s-a dus într-o perioadă proastă la Craiova. N-o să câştige nici în campionat multe meciuri.

Îşi aduce Rotaru pe cineva şi tot aşa va fi. N-are lot. Hanca şi Rivaldinho sunt jucători de pluton amândoi. Craiova lui Mititelu este peste valoarea echipei lui Rotaru, dar la fotbal e posibil orice. Se poate umple stadionul din Craiova”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport. 

Afla mai multe despre: conference league-dragomir-superligă 

viewscnt
Articole similare