Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu a dat-o la pace la 4 dimineaţa! Un nou mesaj pentru Giovanni Costantino: ”A comis-o grav, dar nu va fi demis”

Mititelu a dat-o la pace la 4 dimineaţa! Un nou mesaj pentru Giovanni Costantino: ”A comis-o grav, dar nu va fi demis”

FC U Craiova

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 22-a. Oaspeţii au condus cu 3-1.

Mititelu s-a răzgândit. Ce i-a transmis lui Constantino la 4 dimineaţa

S-a încheiat 4-3 pentru Rapid, care este pe locul al treilea în clasament, cu 36 de puncte, iar FCU Craiova, cu 27 de puncte, se află pe poziţia a 10-a.

Adrian Mititelu a răbufnit la adresa antrenorului Giovanni Constantino după meci. 

Ulterior, la 4 dimineaţa, Mititelu s-a calmat şi a postat un „altfel” de mesaj, unde spune că nu-l va da afară pe Giovanni Costantino.

„Jucătorii au făcut un meci de nota 10 până în minutul 70! Au confirmat că formează o echipă valoroasă, cu multă calitate individuală şi cu spirit de luptători! Şi-au dorit mult să câştige în faţa unui adversar redutabil. Echipa gazda a beneficiat şi de ajutorul arbitrilor, dar, mai cu seama, a fost încurajată de un public senzaţional, chiar şi când rezultatul era 1-3!

Rămân consecvent şi consider că schimbările eronate ale lui Bauza şi Baeten sunt cauza principala a pierderii jocului. Au produs o destabilizare a echipei, în contextul presiunii din ce în ce mai mari, exercitate de public, de arbitri şi de jucătorii gazdă!

Măcar cu Pepe rămas în teren niciodată nu am fi pierdut meciul, cu tot efortul, pe alocuri disperat, exercitat de oamenii în negru/vişiniu repartizaţi de CCA/Bodescu cu dedicaţie!

Costantino este un om care munceşte, însă în seara asta (n.r. - vineri seara) a comis-o grav. Sper să aibă măcar capacitatea să înţeleagă asta. Toţi gresim, nimeni nu este perfect. Important este să realizăm atunci când o facem! 

Lipsa lui de experienţa mi-am asumat-o la momentul angajării. Sper totuşi ca pe viitor să nu mai existe erori atât de mari. Deocamdată nu se pune problema demiterii. Are un contract clar până în vară şi nu este cazul să inflamăm lucrurile şi mai mult.

Declaraţiile mele, date la cald după terminarea partidei, au avut o doză mare de patimă, specifică unor astfel de momente frustrante”, a scris Adrian Mititelu.

Giovanni Costantino a criticat subtil arbitrajul, după meciul cu Rapid: ”În 12 etape nu am primit niciun penalty”

 

 

Afla mai multe despre: u craiovamititelugiovanni constantino 

viewscnt
Articole similare