Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Costantino a criticat subtil arbitrajul, după meciul cu Rapid: ”În 12 etape nu am primit niciun penalty”

Giovanni Costantino a criticat subtil arbitrajul, după meciul cu Rapid: ”În 12 etape nu am primit niciun penalty”

Superliga

Comentarii

Giovanni Costantino a tras concluziile la finalul ”thrillerului” dintre Rapid şi FCU Craiova 1948, câştigat in extremis de giuleşteni, Trupa lui Cristiano Bergodi a înscris trei goluri pe finalul meciului şi a obţinut o victorie crucială.

Antrenorul italian al lui FCU Craiova 1948 nu a comentat faza penalty-ului din minutul 76, din care Rapid a redus din diferenţă, însă a invocat faptul că echipa sa nu a primit nicio lovitură de pedeapsă de la instalarea sa pe banca tehnică a oltenilor.

„Cred că FCU a fost echipa mai bună, am făcut un meci fantastic, am jucat cu personalitate. Dacă cauţi pe transfermarkt, o să vezi că FCU este cea mai tânără echipă din SuperLiga. Nu am reuşit să gestionăm unele situaţii, s-a văzut lipsa de experienţă. 

Am încercat să facem tot ce a ţinut de noi. Cred că am fost mai buni timp de 75 de minute. Am terminat meciul cu mulţi jucători de 21-22 de ani, cred că au un potenţial mare, dar un este posibil să faci astfel de greşeli, care ne-au costat astăzi 3 puncte. 

Penalty-ul Rapidului a schimbat soarta meciului. Ei au cheltuit două milioane de euro pe transferuri cu un motiv, au jucători cu experienţă, cu calitate. A fost prima dată când fundaşii centrali au jucat în echipă. Cred că este nevoie să mai aducem un fundaş central. 

Nu vreau să intru în detalii, poate că portarul putea să facă mai mult. Este vorba de mentalitate. La 3-3 trebuia să plecăm cu minge lungă. După o aruncare de la margine am primit şi golul 4. Nu este greşeala lui Gurău, este lipsă de experienţă. Dacă aveam experienţă am fi degajat mingea acolo. 

Nu ştiu dacă a fost sau nu penalty, nu veau să caut alibiuri, rezultatul oricum nu se va schimba. Este al 12-lea meu meci în România şi un am primit vreun penalty”, a spus Giovanni Costantino, după meciul cu Rapid.

 
 

Afla mai multe despre: rapidsuperligăgiovanni costantino 

viewscnt
Articole similare