Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele concluzii după duelul din Giuleşti: ”Nu mi s-a părut o manieră pro-Rapid” / ”Trebuia să-l ţină chiar şi dacă avea crampe” | EXCLUSIV

Primele concluzii după duelul din Giuleşti: ”Nu mi s-a părut o manieră pro-Rapid” / ”Trebuia să-l ţină chiar şi dacă avea crampe” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid şi FCU Craiova au oferit un spectacol fotbalistic în prima zi a Superligii din noul an. S-au marcat şapte goluri, iar formaţia gazdă a reuşit să câştige, chiar dacă a fost condusă cu scorul de 1-3 la începutul reprizei secunde.

Rapid a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova, scor 4-3, într-un meci contând pentru etapa a 22-a. Oaspeţii au condus cu 3-1, dar gazdele au revenit şi au obţinut, în cele din urmă, victoria.

În primul meci al sezonului pentru echipa sa, Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a trimis pe teren trei jucători transferaţi în iarnă la formaţia giuleşteană: Djokovic, Krasniqi şi Hasani.

În minutul 11, arbitrul Horaţiu Feşnic a întrerupt meciul în urma unui spectacol pirotehnic organizat de suporterii gazdelor, care au aruncat cu petarde şi fumigene pe teren.

Partida a fost reluată după patru minute, iar în minutul 25 Dragoş Albu a deschis scorul pentru oaspeţi. Giuleştenii au egalat prin Ermal Krasniqi, în minutul 43, şi la pauză a fost 1-1.

În partea secundă, oltenii au marcat de două ori în cinci minute. Mai întâi a înscris Baeten, în minutul 51, pentru ca Blidar să îl învingă pe Horaţiu Moldovan, aflat, se pare, la ultimul meci sub culorile Rapidului, în minutul 56.

A urmat faza  din minutul 68, când un henţ în careu al lui Lacroix a fost analizat de VAR timp de aproape şase minute. Horaţiu Feşnic a dictat penalty şi Rrahmani a marcat de la punctul cu var, în minutul 76.

Gazdele au egalat în minutul 81, când Gurău a respins în propria poartă un şut al lui Onea. Ambele echipe au mai trecut pe lângă gol în final de meci, dar cei care au marcat au fost elevii lui Bergodi. Burmaz a înscris şi el la debut, în minutul 90+4, aducând Rapidului prima victorie după cinci etape.

”Craiova nu a mai jucat deloc. Aici s-a rupt echilibrul partidei”

La finalul partidei, experţii Orange Sport, Ovidiu Herea şi Marius Bilaşco, au tras concluziile şi au precizat care a fost momentul cheie al revenirii Rapidului.

”De la penalty-ul Craiovei nu a mai jucat deloc şi a permis Rapidului să joace. La 3-1 încerci să închizi jocul, dar Craiovei nu i-a ieşit şi cred eu că aici s-a rupt echilibrul partidei.

(n.r. despre schimbarea lui Bauza, din minutul 67) Ar fi trebuit să-l ţină chiar şi dacă avea crampe. Crea panică în fiecare moment”, a declarat Bilaşco, la Orange Sport.

Întrebat dacă este de acord cu reacţia lui Vlad Achim, Ovidiu Herea a precizat: ”Din faţa televizorului nu mi s-a părut o manieră pro-Rapid, dar ei din teren poate au simţit altfel”.

Astfel, Rapid este pe locul al treilea în clasament, cu 36 de puncte, iar FCU Craiova, cu 27 de puncte, se află pe poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: rapid fcu craiovasuperligarapidfcu craiova 

viewscnt
Articole similare