Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă, după victoria cu Insulele Feroe: ”Trebuie să visezi ca să ajungi unde trebuie!”

Mitriţă, după victoria cu Insulele Feroe: ”Trebuie să visezi ca să ajungi unde trebuie!”

Fotbal

Comentarii

Revenit la echipa naţională după o pauză de şapte luni de zile, Alexandru Mitriţă a evoluat faorte bine în confruntarea cu Feroe: Si-a trecut numele pe lista marcatorilor şi la servit foarte bine pe Keşeru la ultima fază a meciul.

Mitriţă recunoaşte că a greşit la meciul cu Suedia, dar susţine că nu s-a aflat în conflict cu selecţionerul Cosmin Contra.

"Sunt fericit pentru victoria echipei, aveam nevoie de cele trei puncte. Sunt fericit pentru gol şi pasa de gol.

Au fost multe discuţii fără rost. După meciul cu Suedia a fost o abordare greşită a mea. Nu contează câţi kilometri parcurg, contează să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Toată lumea îşi doreşte să joace la EURO, pentru asta luptăm. M-am gândit tot timpul că voi fi convocat. Nu a fost un conflict cu domnul Contra, a fost o abordare greşită a mea. Visam să ajung unde sunt acum atunci când eram copil. E am un motto: 'Trebuie să visezi ca să ajungi unde trebuie'!", a spus Mitriţă pentru ProTV.

Reprezentativa României a învins, sâmbătă, la Torshavn, cu scorul de 3-0 (0-0), selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci din etapa a şaptea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Tricolorii au marcat în ultimele 20 de minute.

Afla mai multe despre: echipa nationalamitrita,  

viewscnt
Articole similare