Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miu şi Vochin analizează victoria Farului cu Botoşani: ”Croitoru nu a nimerit primul 11 în această seară” + ”Un gol de genul uşurează situaţia” | EXCLUSIV

Miu şi Vochin analizează victoria Farului cu Botoşani: ”Croitoru nu a nimerit primul 11 în această seară” + ”Un gol de genul uşurează situaţia” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa a reuşit să o învingă pe FC Botoşani, în deplasare, în primul meci din a 14-a etapă a Ligii 1, scor 2-0.

Farul Constanţa a reuşit să obţină prima victorie din deplasare din actuala stagiune, la a opta încercare. Dobrogenii au trecut de Botoşani, scor 2-0.

Dussaut a deschis scorul cu un gol de poveste, iar Adi Petre a intrat pe final de meci şi a fost decisiv, câştigând un penalty şi transformându-l.

Moldovenii au ratat o multitudine de ocazii, într-un meci în care Marius Croitoru şi-a pierdut, din nou, vocea. Matheus a lovit bara, iar Aioani a blocat mai multe dintre încercările gazdelor.

Invitaţi în studioul Telekom Sport, Andrei Vochin şi Iulian Miu au analizat victoria echipei lui Hagi. Aceştia au pus triumful pe seama alegerilor tactice făcute de cele două echipe.

Miu şi Vochin analizează victoria Farului cu Botoşani

Echipa mai organziată şi mai norocoasă a câştigat meciul, în faţa unei echipe plină de jucători talentaţi. Organizarea jocului a făcut asta, pentru că Farul a arătat şi altă faţă.

Mi se pare că e ca la tenis feminin, când una dintre sportive câştigă, câştigă 5-6 gameuri la rând, iar apoi revine cealaltă.

Cel mai des se întâmplă ca echipele care sunt totuşi mici să devină prea relaxate după o victorie, două, trei.

La echipele mari e normalitate, dar aici problema e că intervine o stare de relaxare. Apoi, aceste echipe care de regulă fac rezultet dintr-o astfel de serie sunt cele spectacuoase.

Echipele care mizaeză doar pe această organizare ofensivă sunt uşor, uşor citite de adversar. Am impresia că Marius Croitrou nu a nimerit primul 11 în seara aceasta.

Face cele două schimbări înainte de pauză şi echipa arată mai bine instant. Papa a fost tăcut azi, probabil nu i-a plăcut lui Croitrou, dar, după schimbări, Botoşani e o altă echipă”, a declarat Andrei Vochin.

Contează mult atitudinea, trebuie să înţelegem această agresivitate (n.r. a lui FC Botoşani), ei s-au dus peste adversar. Trebuie o analiză făcută curată şi să vezi ce s-a întâmplat.

Au avut şi finalizare, dar acum nu toate s-au concretizat în nişte ocazii foarte mari. Normal că atunci când ai un gol de genul, asta îţi uşurează situaţia.

Neglijenţa celor ce au fost in teren şi nu au ştiut cum să abordeze situaţia... dar la golul ăsta nu ai ce să faci, poate să vină cineva să închidă mai repede, dar nu ai ce să faci”, a declarat Iulian Miu.

Afla mai multe despre: farul constanţafc botoşanibotoşani farulandrei vochiniulian miu 

viewscnt
Articole similare