Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu l-a exclus pe Debeljuh din lot! Explicaţia tehnicianului: ”Nu ai ce să cauţi la prima echipă dacă faci asta”

VIDEO | Dan Petrescu l-a exclus pe Debeljuh din lot! Explicaţia tehnicianului: ”Nu ai ce să cauţi la prima echipă dacă faci asta”

CFR Cluj

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu FC Voluntari, Dan Petrescu a explicat de ce l-a exclus pe Gabriel Debeljuh din lot.

În cursul zilei de joi, a apărut vestea că Gabriel Debeljuh a fost exclus din lotul CFR-ului de Dan Petrescu. Acesta s-ar fi certat cu tehnicianul, iar ”Bursucul” a luat decizia de a îl trimite la echipa a doua.

Excluderea l-a înfuriat pe Debeljuh, care ar fi deciscă nu mai vrea să rămână în Gruia, în urma felului în care a fost tratat de antrenorul său.

Sâmbătă, CFR o va înfrunta pe FC Voluntari, iar în conferinţa de presă de dinaintea meciului, Dan Petrescu a explicat de ce a luat decizia de a îl trimite pe atacantul croat la echipa secundă.

”Bursucul” a explicat că a fost nemulţumit de comportamentul şi atitudinea lui Debeljuh, astfel că acesta nu va fi primit la antrenamentele primei echipe o perioadă.

Dan Petrescu a menţionat însă că decizia nu este una definitivă, iar dacă Debeljuh îşi va revizui comportamentul, va fi reprimit în lot.

Dan Petrescu l-a exclus pe Debeljuh din lot! Explicaţia tehnicianului

Nu e nicio presiune, la mine, dacă nu e disciplină şi nu eşti în program şi ai abateri, nu ai ce să cauţi la prima echipă. Fără disciplină nu accept să lucrez cu niciun grup.

Iar cine greşeşte, plăteşte. Au fost abateri repetate ale lui şi e problemă internă, dar eu am decis ca el o perioadă să nu mai facă antrenamente cu echipa mare.

Nu avem prea multe soluţii în atac, dar prefer să joc cu jucători care vor să joace la CFR, se antrenează bine, sunt serioşi şi nu fac probleme grupului.

Orice jucător care face probleme nu are ce căuta la echipă. Vedem o perioadă cum se comportă, dacă va continua aşa, nu va reveni, dacă va avea atitudine bună, va fi reprimit.

Depinde de el, dacă are o atitudine bună şi se comportă bine... nu i-am dat cartonaş roşu, i-am dat cartonaş galben. Mie îmi place la un jucător să îi mai dau o şansă. Mi se pare corect”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: gabriel debeljuhcfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare