Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, cu "tunurile" pe jucătorii FCSB: "Dică le-a spus ce trebuie să facă. A fost grav!" | EXCLUSIV

MM, cu "tunurile" pe jucătorii FCSB: "Dică le-a spus ce trebuie să facă. A fost grav!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) a spus, deşi Nicolae Dică le-a transmis ce trebuie să facă, unii dintre jucătorii FCSB n-au respectat indicaţia antrenorului la faza din care s-a marcat golul de 2-2 în UTA - FCSB, din grupele Cupei României.

FCSB a fost egalată într-un final nebun de meci, UTA - FCSB 2-2, în care "roş-albaştrii" au încasat nu mai puţin de trei cartonaşe roşii. Mihai Stoica a pus "tunurile" pe unii jucători de la FCSB, pe care i-a arătat cu degetul pentru că n-au respectat o indicaţie a lui Nicolae Dică.

MM, cu "tunurile" pe jucătorii FCSB: "Dică le-a spus ce trebuie să facă. A fost grav!" | EXCLUSIV

Pus să comenteze faza în care David Miculescu a făcut presing şi îşi chema şi colegii, în finalul partidei, deşi FCSB era în şapte jucători de câmp, Mihai Stoica l-a scuzat pe David Miculescu, dar i-a arătat cu degetul pe alţi fotbalişti ai "roş-albaştrilor".

Mihai Stoica i-a arătat cu degetul pe unii dintre jucătorii FCSB pentru faza din care s-a marcat, în prelungiri, golul de 2-2 în UTA - FCSB. Managerul FCSB a spus că fotbaliştii n-au respectat indicaţia pe care le-a dat-o Dică vis a vis de faza fixă: "Altceva a fost grav, că Dică le-a spus ce trebuie să facă la faza fixă şi unii n-au făcut. Şi am luat gol. Asta a fost grav", a spsu Mihai Stoica.

În schimb, Stoica l-a scuzat pe David Miculescu şi a dat vina pe adrenalina din final: "Cine nu înţelege asta, a pierdut vremea prin fotbal. Adrenalina îţi joacă feste, e şi bună, dar e şi rea", a mai spus MM, la Orange Sport. 

Faza care a provocat hohote de râs în studioul Orange Sport. Panduru s-a amuzat cu poftă: "Veniţi, veniţi! Uite, face semn"

Când a văzut faza cu Miculescu, Basarab Panduru (52 de ani) a izbucnit în hohote de râs: "Erau în 7, FCSB, plus portar. A făcut, la portar s-a dus, ca el să degajeze şi să rămână 6. Să fie 10 contra 6. Le mai făcea şi semn să vină încă vreo 2-3, ca să rămână ăştia 10 contra 2. E incredibil! El zice că am vrut să câştigăm meciul. Era minutul 90, era mingea la ei şi tu mai chemati 2-3, să rămâneţi 1-2 contra 10 acolo. 'Hai, veniţi, veniţi!'

(n.r. - Dică) Ce să-i mai spună? Uite, face semn 'veniţi, veniţi, veniţi!'. Veniţi, ca să rămânem 2 contra 10.", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

 

 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicamiculescujucatorinicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare