Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a ales arbitrul pentru "finala" FCSB - CFR Cluj! I-a eliminat pe Kovacs şi Feşnic şi l-a ales pe cel care "a avut un sezon foarte bun" | EXCLUSIV

MM Stoica a ales arbitrul pentru "finala" FCSB - CFR Cluj! I-a eliminat pe Kovacs şi Feşnic şi l-a ales pe cel care "a avut un sezon foarte bun" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a încercat să intuiască centralul care va conduce posibila finală a Ligii 1, în compania campioanei en titre CFR Cluj.

Arbitrul ales de MM Stoica pentru FCSB - CFR Cluj: "La ora actuală e cam singura soluţie"

Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Conference League, pe 25 mai, le-a dat aşteptările peste cap primelor două echipe din clasamentul Ligii 1. 

Cu meciul programat la Buzău, pe 22 mai, Istvan Kovacs ar urma să absenteze de la cel mai important meci al sezonului din Liga 1. De asemenea, Ovidiu Haţegan a fost scos din circuit, pentru o perioadă, după infarctul suferit într-un moment în care era pe val. 

Dacă Radu Petrescu şi Horaţiu Feşnic sunt din Bucureşti, respectiv din Cluj, iar oricum a doua variană nu ar fi pe placul FCSB, Mihai Stoica e de părere că mai rămâne o singură variantă. 

Sebastian Colţescu a primit laude din partea oficialului de la FCSB şi e considerat favorit să conducă meciul care ar putea desemna campioana Ligii 1. 

"Istvan Kovacs e delegat la finala Conference League. Cred că pentru el nu ar fi bine să arbitreze FCSB - CFR Cluj, pentru că e un meci cu încărcătură. Eu n-am auzit până acum trei zile... N-am auzit un arbitru la trei zile să fi condus un meci cu asemenea încărcătură. 

Cu Feşnic era complicat, că e din Cluj. Cu Feşnic am o mare problemă, face greşeli mari şi ar trebui să te califici pentru un astfel de meci. 

L-am văzut pe Colţescu, a avut un sezon foarte bun, nu ţin minte să fi văzut o eroare, iar la U Cluj cu Hermannstadt am văzut o prestaţie excepţională. La ora actuală e cam singura soluţie", a declarat expertul Orange Sport. 

După ce variantele Arena Naţională, Arcul de Triumf, Stadionul Steaua şi Stadionul Rapid-Giuleşti au picat, FCSB a programat meciul cu CFR Cluj la Buzău, pe ultima variantă de pe listă. 

Cu două etape înainte de finalul play-off-ului, CFR Cluj e lider cu 54 de puncte, iar FCSB e pe locul secund, cu 52 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: mm stoicamihai stoicaistvan kovacshoratiu fesnicsebastian coltescufcsb cfr 

viewscnt
Articole similare