Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Bancu, la fel ca Zidane! I-a dat un cap în piept lui Ashkovski, apoi l-a lovit intenţionat cu mingea în cap | VIDEO

Nicuşor Bancu, la fel ca Zidane! I-a dat un cap în piept lui Ashkovski, apoi l-a lovit intenţionat cu mingea în cap | VIDEO
Comentarii

Nicuşor Bancu a fost eliminat în înfrângerea Universităţii Craiova cu Sepsi, scor 0-1.

Nicuşor Bancu, eliminare halucinantă

Condusă cu 2-1 din turul semifinalelor Cupei României, Universitatea Craiova îşi propusese să întoarcă scorul cu Sepsi în Bănie.

În faţa a aproximativ 20.000 de fani, echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf a eşuat să întoarcă rezultatul şi a fost învinsă cu 1-0, 3-1 la general.

În ultimele minute ale duelului, căpitanul Universităţii Craiova, care ar trebui să fie un model pentru coechipieri, a oferit un moment grosolan.

Urmând să repună din margine, Nicuşor Bancu s-a enervat pe Ashkovski, care se afla în faţa sa, şi i-a dat un cap în piept, a la Zidane.

Apoi, olteanul i-a aruncat mingea în cap jucătorului lui Sepsi, înainte ca ceilalţi jucători ai lui Bergodi să se năpustească asupra sa.

Universitatea Craiova - Sepsi 0-1 (1-3 la general) în semifinala Cupei României! FC Voluntari - Sepsi, finala Cupei României. Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată în semifinale.

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în finala Cupei României, trecând în semifinale de Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului.

În tur, scorul a fost 2-1 pentru Sepsi, la Sfântu Gheorghe, iar joi seară, în retur, tot Sepsi s-a impus cu scorul de 1-0.

Golul a fost marcat de Ştefănescu, în minutul 66. Finala se va disputa în data de 19 mai, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti.

Afla mai multe despre: nicuşor bancu 

viewscnt
Articole similare