Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător care e OUT de la CFR în vară! Şi-a anunţat plecarea din Gruia şi a dezvăluit cu cine vrea să semneze | VIDEO

Primul jucător care e OUT de la CFR în vară! Şi-a anunţat plecarea din Gruia şi a dezvăluit cu cine vrea să semneze | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Un jucător de la CFR Cluj şi-a anunţat deja intenţia de a părăsi clubul în această vară.

CFR Cluj are în ograda sa mult prea mulţi jucători, între prima echipă, a doua şi diverşii fotbalişti împrumutaţi prin ligile României.

Acest lucru pune presiune suplimentară pe situaţia financiară a clubului şi este unul dintre motivele pentru care trupa din Gruia trece prin mari probleme cu banii.

Încă de la revenirea pe banca tehnică, Dan Petrescu a făcut eforturi să ”scape” de jucătorii de care nu avea nevoie, iar multe alte plecări de la Cluj vor urma.

Primul jucător care şi-a anunţat de pe acum plecarea de la CFR din vară este Daniel Paraschiv (23 de ani), fotbalist împrumutat la Hermannstadt în prezent.

Acesta a fost transferat în vară după ce a impresionat la Viitorul Pandurii, dar nu şi-a găsit locul în Gruia şi a fost împrumutat la Voluntari, iar apoi la Sibiu.

Primul jucător care e OUT de la CFR

După un nou sezon de succes în Liga 2, Daniel Paraschiv a dezvăluit că şi-ar dori să continue la Hermannstadt, indiferent de problemele de la club.

Noi am crezut în noi şi, legat de problemele cu insolvenţa, până la urmă noi suntem doar jucători şi ne facem treaba pe teren şi suntem foarte fericiţi pentru rezultatul din această seară.

(n.r. cum te simţi, tu eşti împrumutat de la CFR, crezi că ai atras atenţia clubului de care aparţii?) Nu ştiu, nu e treaba mea.

Eu îmi fac treaba la fiecare meci, nu contează adversarul, sper să o ţin tot aşa şi în ultimul meci din acest sezon, sperăm să fie ultimul. Pe viitor, nu ştiu ce se va întâmpla.

(n.r. pentru tine urmează Liga 1, indiferent dacă la Sibiu sau Cluj) Sper să continui la Hermannstadt, mă simt foarte bine aici, îmi place anturajul, îmi place şi oraşul şi am demonstrat astăzi că merităm un loc acolo şi aş vrea să fac parte din acest proiect”, a declarat Daniel Paraschiv, în urma victoriei cu U Cluj.

Afla mai multe despre: daniel paraschiv 

viewscnt
Articole similare