Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime i-a decis viitorul lui Croitoru: ”Marius rămâne prima opţiune”. O echipă din Liga 1, dornică să strice planurile patronului lui FC Botoşani

Valeriu Iftime i-a decis viitorul lui Croitoru: ”Marius rămâne prima opţiune”. O echipă din Liga 1, dornică să strice planurile patronului lui FC Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Deşi a ratat play-off-ul în acest sezon, Marius Croitoru este în continuare dorit de Valeriu Iftime pe banca lui FC Botoşani.

Marius Croitoru este consiederat unul dintre cei mai promiţători antrenori din Liga 1, graţie performanţelor pe care a reuşit să le atingă cu FC Botoşani, o echipă de pluton până la venirea sa.

Tânărul tehnician i-a condus pe moldoveni în play-off în primele două sezoane la club, înainte de a rata clasarea printre primele şase în ultima etapă în această stagiune.

În ciuda acestui ”eşec”, Valeriu Iftime îl doreşte în continuare pe banca echipei sale pe Croitoru, al cărui contract expiră în vară, dezvăluind că nu a luat legătură cu vreun alt antrenor în privinţa înlocuirii actualului tehnician.

Valeriu Iftime i-a decis viitorul lui Croitoru

Am deja cu Marius un agreement de prelungire pe doi ani, iar după ce se încheie campionatul ne punem la masă să negociem şi anumite condiţii.

Am fost cu toţii puţin trişti după înfrângerea cu Dinamo. Dacă luam atunci trei puncte am fi terminat pe locul întâi în play-out.

Marius rămâne prima opţiune. N-am purtat până acum nicio discuţie ca să-l schimb.

Dar va trebui să fixăm obiective clare de performanţă şi vreau să trecem pe hârtie obligaţii legate de relaţia şi acomodarea cu presa.

Noi suntem mai excentrici şi provinciali, aşa că avem doar de pierdut dacă nu păstrăm o relaţie politicoasă cu media.

Mai ales că Marius e un băiat cu un discurs foarte bun”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Playsport.

O echipă din Liga 1, dornică să strice planurile patronului lui FC Botoşani

Totuşi, conform sursei citate, păstrarea lui Marius Croitoru ar putea fi mai dificilă decât iniţial aniticipat de Valeriu Iftime.

Tehnicianul lui FC Botoşani ar fi pe lista celor de la Voluntari, întrucât şi înţelegerea lui Liviu Ciobotariu se apropie de final, la fel ca multe dintre contractele jucătorilor.

În cazul în care antrenorul care a condus-o pe Voluntari în cel mai bun sezon din istoria sa nu îşi va prelungi contractul, şefii ilfoveni vor face eforturi pentru a îl aduce Croitoru, cu care au mai fost în discuţii în 2020.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare