Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, intermediar între Fiorentina şi perlele fotbalului românesc? Ce spune ”Briliantul”

Adi Mutu, intermediar între Fiorentina şi perlele fotbalului românesc? Ce spune ”Briliantul”

Fotbal intern

Comentarii

Prezent la Superbet Chess Classic 2022, Adi Mutu a fost întrebat ce ar răspunde dacă Fiorentina l-ar apela pentru a îl întreba despre perlele fotbalului românesc.

Tinerii de mare perspectivă din fotbalul românesc sunt ”transferaţi” săptămânal în presă, atât în ţară cât şi în afară, iar ultimul zvon apărut este că Universitatea Craiova şi-ar putea pierde una dintre perle.

Ştefan Baiaram ar fi pe lista Fiorentinei, care ar fi dispusă să plătească cinci milioane de euro pentru fotbalistul din Bănie.

Deşi Mihai Rotaru nu este interesat să vândă, o ofertă considerabilă l-ar putea face să îşi schimbe părerea, mai ales dacă Baiaram doreşte să plece la Firenze.

Întrebat dacă ar putea fi intermediar între fosta sa echipă şi perlele fotbalului românesc, Mutu a recunoscut că i s-ar părea logic să fie întrebat de cei de la Fiorentina doar de Rareş Ilie, întrucât doar pe el îl pregăteşte.

Totuşi, ”Briliantul” a punctat că şi-ar dori ca decarul giuleştean să mai continue la club măcar un an, întrucât consideră că acesta va ”exploda” de sezonul viitor.

Adi Mutu, intermediar între Fiorentina şi perlele fotbalului românesc?

Ştiind cam ce obiectve vom avea pentru sezonul viitor, ne trebuie şi o echipă pe măsură pentru a le putea obţine.

Cu siguranţă trebuie jucători, dar nu luaţi la întâmplare, ci jucători de valoare, care cu cei pe care îi avem acum, sau cei care vor rămâne şi sezonul următor, să formăm o echipă competitivă pentru a ne putea atinge obiectivele.

(n.r. dacă te sună Fiorentina să te întrebe despre Baiaram sau Tavi Popescu, ce vei spune?) Bineînţeleş că voi vorbi în mod plăcut şi pozitiv de jucătorii noştri.

Dar eu cred că nu se va întâmpla acest lucru, cred că Fiorentina e destul de organizată şi are scouterii proprii şi pot să-i evalueze ei pe aceşti jucători.

(n.r. poate te întreabă de Rareş Ilie) Poate mă întreabă de Rareş Ilie, acolo ar fi mai logic să mă sune.

Nu mi-aş dori să plece sezonul următor, pentru că eu cred că creşterea lui, fotbalistic vorbind, de abia acum a început şi în sezonul următor va fi mult mai bun”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare