Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Rotaru, TUN uriaş! Ofertă-monstru: 5 milioane €. Negocieri pentru transfer

ALERTĂ | Rotaru, TUN uriaş! Ofertă-monstru: 5 milioane €. Negocieri pentru transfer
Comentarii

U Craiova este la un pas de un nou tun uriaş pe piaţa transferurilor. Clubul lui Mihai Rotaru a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru transferul lui Ştefan Baiaram (19 ani), unul dintre puştii crescuţi în academia din Bănie, la fel ca Valentin Mihăilă.

Ofertă-monstru primită de U Craiova. Ştefan Baiaram, una dintre "perlele" lui Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru, este dorit de un club din străinătate, care pune cinci milioane de euro pe masă pentru transfer.

ALERTĂ | Rotaru, TUN uriaş! Ofertă-monstru: 5 milioane €. Negocieri pentru transfer

Conturile clubului U Craiova se pot rotunji din nou. Fiorentina a făcut o ofertă-monstru pentru transferul lui Ştefan Baiaram, puştiul crescut în academia din Bănie. La doar 19 ani, Baiaram a atras atenţia clubului din Italia, care a mai transferat fotbalişti din Liga 1 în ultimii ani.

Astfel, Mihai Rotaru este la un pas de un nou tun financiar uriaş, după ce a încasat sume mari de bani pentru transferurile lui Alexandru Mitriţă sau Valentin Mihăilă. Potrivit Fanatik, U Craiova a primit o ofertă-monstru pentru Ştefan Baiaram, din partea Fiorentinei, club toscan care oferă nu mai puţin de 5 milioane de euro pentru serviciile atacantului.

Există "şanse mari" ca transferul să se facă în vară, odată cu deschiderea perioadei de mercato. Fiorentina a transferat, în ultimii ani, mai mulţi jucători din România, printre care Ianis Hagi sau Louis Munteanu, ambii de la clubul lui Gică Hagi.

În 2020, Valentin Mihăilă a fost vândut de U Craiova la Parma, tot în Italia, în schimbul a 9 milioane de euro.

Ştefan Baiaram a jucat 36 de meciuri în acest sezon la U Craiova, sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, timp în care a marcat şapte goluri şi a livrat o pasă de gol, în 1.553 de minute strânse pe teren.

1 - un trofeu a câştigat Ştefan Baiaram cu U Craiova, Cupa României în 2021, după ce a fost promovat la echipa mare a oltenilor în 2019.
750.000 de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Baiaram în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai rotaruu craiovaofertastefan baiaramtransferfiorentina 

viewscnt
Articole similare