Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ofertă de 40.000 de euro pentru a juca ”finala” cu CFR pe cel mai mare stadion din ţară! Ce răspuns a primit şi unde avea loc partida

Gigi Becali, ofertă de 40.000 de euro pentru a juca ”finala” cu CFR pe cel mai mare stadion din ţară! Ce răspuns a primit şi unde avea loc partida

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că le-a oferit organizatorilor festivalului Saga o sumă importantă de bani pentru a o lăsa pe FCSB să joace ”finala” cu CFR pe Arena Naţională.

Ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 din acest sezon se anunţă cea mai încinsă de când s-a introdus noul sistem, cu play-off / play-out.

În urmă cu două sezoane, s-a mai jucat un meci decisiv în ultima etapă, între CFR Cluj şi Universitatea Craiova, dar acum poate fi prima dată când FCSB şi rivalii ardeleni se duelează cu trofeul pe masă.

Aşadar, este foarte probabil ca fanii să dorească să fie prezenţi în număr mare pe stadion, dar acest lucru nu va fi posbil.

FCSB spera să poată juca în Ghencea ultimul meci, însă, ”surpriză”, nu a primit dreptul. Stadionul nou din Giuleşti mai era o opţiune, dar fanii s-au opus.

Următoarea variantă încercată, mai degrabă din disperare, de Gigi Becali a fost Arena Naţională, oferind 40.000 de euro organizatorilor festivalului Saga, care au închiriat stadionul în acea perioadă, pentru a juca acolo.

Dar, din nou, răspunsul a fost negativ. Astfel, în loc ca ”finala” cu CFR să se joace pe cel mai mare stadion din ţară sau măcar în Ghencea, care are de asemenea o capacitate semnificativă, cel mai important meci al sezonului se va juca la Buzău.

Gigi Becali, ofertă de 40.000 de euro pentru a juca ”finala” cu CFR pe cel mai mare stadion din ţară

"Nu am primit (n.r. răspuns de la CSA), mâine e ultima zi, după trebuie să spunem stadionul. După aia o să facem plângeri penale.

Am vorbit cu băiatul ăla, i-am zis că le dau eu bani 30-40.000 de euro să angajaţi mai mulţi oameni să instalaţi alea.

Dacă noi jucăm pe 22, până pe 3 aveţi timp. Au zis: 'Domnul Becali, nu putem, ne vin aparaturile'.

Băiatul a părut de bun simţ, i-am zis... ce vină are el, că există stadion naţional şi în România se face festival de muzică. Din banii bucureştenilor, ar trebui întrebaţi dacă vor fotbal. 

Sau în Ghencea, bagă 100 de milioane într-un stadion pe care nu vine nimeni, e o echipă amatoare, sunt nimeni, când eşti amator la fotbal eşti nimeni, nu ai de ce, poţi face gazon cu 700 de spectatori. 

Ei l-au închiriat (n.r. Arena Naţională) de pe 16, noi jucăm pe 22. Găseşti un procuror care face dosar penal şi se duce în instanţă.

E clar că e abuz în serviciu din moment ce toată lumea a vorbit despre asta, eu am trimis ofertă 23.000 înmulţit cu doi, cu executare judecătorească.

Motivul lor e că nu au grilă de închirere, dar în mintea lor echipa naţională e altceva.

Nu e altceva, e tot o echipă a României, ca şi asta, e tot o societate comercială înregistrată în România. 

Noi vă plătim dublu Arena Naţională, deşi e mai mic.  Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Ce să facem? Nu avem ce face.

De ce să jucăm pe unul care are 50.000 pe care se fac spectacole şi pe unul de 35.000, unde nu se joacă decât cu 1.200, la mai mult se dărâmă tribunele, dar dăm 100 de milioane.

Adică facem stadioane pentru fotbal şi e o finală, care ar putea umple stadionul, dar la noi, jucăm la Buzău unde sunt 15.000, de ce să jucaţi la 35.000, unde am dat 100 de milioane?", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare