Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din cupele europene, în Liga 1! Formaţia din play-out care se întăreşte cu căpitanul unei campioane

Din cupele europene, în Liga 1! Formaţia din play-out care se întăreşte cu căpitanul unei campioanegalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

UTA Arad pregăteşte o mutare importantă pe piaţa transferurilor pentru sezonul viitor.

UTA şi-a făcut un obicei din a transfera jucători străini de valoare în ultimii ani, care au reuşit să transforme formaţia arădeană într-una dintre cele mai interesant de urmărit echipe din Liga 1.

Desley Ubbink, actualul căpitan al echipei, Roger Junio, plecat între timp la CFR, şi Philip Otele sunt doar câţiva dintre jucătorii străini care au dat randament pe stadionul Francisc Neumann.

Iar şefii de la Arad pregătesc acum o nouă mutare importantă, pe postul de fundaş central, de la KF Tirana, campioana Albaniei în acest sezon.

Formaţia albaneză cu cele mai multe titluri, 26, şi-a trecut în cont trofeul în această stagiune cu trei meciuri rămase, având un avans de 10 puncte.

Sezonul trecut, KF Tirana încheiase campionatul pe locul al cincilea, din doar 10 echipe, însă a reuşit să cucerească al doilea titlu în ultimii trei ani, după cel din 2020.

Aşadar, formaţia albaneză va disputa meciuri în preliminariile Champions League în vară, dar ar putea rămâne fără căpitanul său.

Din cupele europene, în Liga 1

Conform Prosport, Erion Hoxhallari (26 de ani) ar fi aproape de un transfer la Arad, imediat după cucerirea celui de al doilea titlu din carieră.

Jucătorul de picior stâng care poate evolua fundaş lateral sau chiar mijlocaş, dar care a jucat tot sezonul pe postul de fundaş central, este căpitanul lui KF Tirana.

Deşi tocmai şi-a prelungit înţelegerea cu actuala echipă, Hoxhallari ar avea o clauză în contract care îi permite să se transfere pe gratis dacă primeşte o ofertă mai bună de la altă formaţie.

Internaţionalul albanez, care are trei apariţii pentru echipa sa naţională, a evoluat exclusiv în campionatul Albaniei, dar are opt apariţii în preliminariile Europa şi Champions League, în care a marcat un gol.

Dacă Alexandru Benga şi Erico au fost confirmaţi la UTA pentru sezonul viitor, venirea lui Erion Hoxhallari ar putea însemna finalul drumului la Arad pentru Vinko Medjimorec şi Constantin Dima.

Hoxhallari ar deveni al doilea albanez din lotul UTA-ei, după Idriz Batha, adus tot de la KF Tirana.

Afla mai multe despre: erion hoxhallari 

viewscnt
Articole similare