Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile suporterilor lui FC U Craiova după ce au încercat să interzică accesul femeilor în peluză la meciul cu Rapid. Motivul surprinzător invocat

Explicaţiile suporterilor lui FC U Craiova după ce au încercat să interzică accesul femeilor în peluză la meciul cu Rapid. Motivul surprinzător invocat

FC U Craiova

Comentarii

În urma imaginilor şocante publicate de Orange Sport, galeria lui FC U Craiova a explicat de ce a încercat să interzică accesul femeilor în peluză la meciul cu Rapid.

Luni, Rapid a suferit prima înfrângere după venirea lui Adi Mutu pe bancă, de asemenea prima de pe noul stadion, fiind răpusă de FC U Craiova cu 2-3.

Fosta echipă a ”Briliantului” a dat lovitura în minutul 90+5, după ce fusese egalată în doar trei minute mai devreme.

Echipele au oferit spectacol, dar şi scandal, pe gazon, iar galeriile s-au dăcut simţite în tribune, însă partida a rămas marcată şi de un eveniment care a avut loc înainte de începere.

Orange Sport a publicat în premieră imaginile de la intrarea în peluză destinată fanilor lui FC U Craiova, unde liderul galeriei a fost surprins încercând să nu permită accesul femeilor.

Aşa-numitul ”Gogoaşă” a fost surprins pe cameră cum interzicea reprezentantelor sexului frumos să intre în peluză, indiferent dacă aveau bilet sau nu sau de cine era însoţite.

Imaginile au făcut turele pe internet şi au stârnit multe reacţii negative, dar galeria lui FC U Craiova susţine că nu a fost cazul de misoginism sau discriminare.

Explicaţiile suporterilor lui FC U Craiova după ce au încercat să interzică accesul femeilor în peluză la meciul cu Rapid

Conform Fanatik, ultraştii olteni au invocat un motiv surprinzător pentru acţiunile lor, în ciuda mesajelor sexiste care se auzeau clar pe filmare.

Sursa citată notează că în altă deplasare, una dintre femeile prezente în peluză a fost la un pas de a pierde sarcina, motiv pentru care niciuna nu ar mai avea voie acum să stea cu galeria la meci.

Acest motiv îşi pierde rapid orice fel de sens, întrucât doar femeile însărcinate ar fi putut primi ”interzis” în peluză, nu absolut toate.

În orice caz, această este explicaţia găsită de galerie cu privire la discriminarea de care au fost acuzaţi.

În ultimul meci din acest sezon, trupa pregătită de Nicolo Napoli va primi vizita lui Sepsi, pe stadionul Ion Oblemenco.

Meciul este, mai mult sau mai puţin, lipsit de miză pentru olteni, care nu pot închia sezonul mai sus de locul 10 sau mai jos de locul 11.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare