Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă nesperată pentru Florin Niţă! Echipa care îl doreşte titular în poartă

Şansă nesperată pentru Florin Niţă! Echipa care îl doreşte titular în poartă

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă nu a mai apărat poarta Spartei Praga din noiembrie, când a fost trecut pe bancă de antrenorul Pavel Vrba.

Florin Niţă, incontestabil cel mai bun jucător al echipei naţionale în ultimii doi, a fost tras pe linie moartă la Sparta Praga în noiembrie, după ce l-a nemulţumit pe antrenorul Pavel Vrba.

De atunci, portarul a mai jucat doar două meciuri, ambele în tricoul României, şi a fost permanent lăsat pe bancă sau chiar în afara lotului la Sparta Praga, în favoarea cehului Jindrich Stanek.

Echipa pentru care evoluează Florin Niţă avea speranţe la titlu în acest sezon şi, cu trei etape rămase, făcea deplasarea la Plzen pentru a înfrunta liderul campionatului.

La şase lungimi în urma Viktoriei Plzen, Sparta Praga s-ar fi apropiat la trei puncte de primul loc cu o victorie, dar a fost răpusă fără probleme cu 3-0.

Acest eşec răsunător a reprezentat ultimul meci al lui Pavel Vrba pe banca formaţiei din capitala Cehiei, acesta fiind înlocuit cu Michal Hornak, ca interimar.

Şansă nesperată pentru Florin Niţă! Echipa care îl doreşte titular în poartă

Iar, conform iSport, înlocuirea fostului tehnician reprezintă o şansă nesperată pentru Florin Niţă, care şi-ar putea recupera locul de titular în urma schimbării de pe banca tehnică.

Din stafful lui Hornak va face parte Michal Spit, antrenor cu portarii la Sparta, care în octombrie vorbea la superlativ despre cel mai bun portar al României.

"Florin nu are o slăbiciune importantă. E tehnic în jocul cu piciorul, poate lovi în orice fel.

Excelează la capitolul reflexe, dar se descurcă foarte bine şi în situaţii de unu contra unu", spunea Michal Spit.

Cu trei meciuri rămase, două etape în campionat şi finala Cupei Cehiei, Florin Niţă are şansa de a îşi recăpăta locul de titular, după ce a demonstrat la naţională că nu are nevoie de meciuri în picioare pentru a evolua fără cusur.

Prezent la Sparta Praga din 2018, Niţă ar putea cuceri a doua Cupă alături de cehi, după cea câştigată în 2020.

Afla mai multe despre: florin niţă 

viewscnt
Articole similare