Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şapte tricolori evidenţiaţi de MM Stoica: "Ca el nu mai găseşti prin Europa" şi "primul jucător pe care numărul 10 pare că stă foarte bine" | EXCLUSIV

Şapte tricolori evidenţiaţi de MM Stoica: "Ca el nu mai găseşti prin Europa" şi "primul jucător pe care numărul 10 pare că stă foarte bine" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a tras câteva concluzii după primele două meciuri ale lui Edward Iordănescu la echipa naţională. Expertul Orange Sport a evidenţiat şapte jucători.

Mihai Stoica, după meciurile naţionalei României

La început de mandat, Edi Iordănescu a rămas fără victorie. După ce a pierdut prima partidă de pregătire cu Grecia, scor 1-0, noul selecţioner a remizat cu naţionala în Israel, scor 2-2, după ce tricolorii au condus cu 2-0. 

Antrenorul le-a dat minute mai multor jucători, chiar dacă s-a confruntat cu probleme de lor. Printre remarcaţii lui Mihai Stoica s-au numărat: Florin Niţă, Vlad Chiricheş, Marius Marin, Dennis Man, Alexandru Cicâldău, Darius Olaru şi Octavian Popescu.

"Diferenţă mare. Au fost patru reprize. Prima în care am funcţionat bine, nu doar ca scor. Declinul a fost după haosul ăla, după schimbarea lui Chiricheş. După schimbarea lui, nu am avut niciun apărător să-i coordoneze pe ceilalţi. Burcă vorbea încontinuu, dar nu l-am văzut la goluri. 

În afara lui Niţă, care e certitudine... Probabil nu mai apără la Sparta Praga, dar portar ca Niţă nu mai găseşti prin Europa. Rar mi-a fost dat să văd cum apără la naţională. Un portar care să dea o astfel de siguranţă, rar mai vezi. Tătăruşanu e prea mare, ca să discutăm. A apărat la Fiorentina, la Milan, la Lyon, a ajuns la Milan şi unii au putut să critice venirea lui acolo. E de noaptea minţii. 

Niţă, Chiricheş, indiscutabil, Marius Marin îmi place. Joacă la Pisa meci de meci, iar un alt fotbalist care mi-a plăcut a fost Dennis Man. Cicâldău a făcut un meci bun, dar Dennis Man, poate e supărat pe mine, că am văzut o declaraţie că din cauza mea a plecat (n.r. - de la FCSB), că l-am forţat, dar e posibil ca purgatoriul din Serie B să-l ajute mult, că am văzut alt Dennis Man. E primul jucător pe care numărul 10 pare că stă foarte bine. La club joacă 3-4-3 şi e Bancu, joacă în bandă, iar acum e atacant stânga", a declarat expertul Orange Sport. 

Darius Olaru, care a prins acţiunea naţionalei pe ultima sută de metri, a fost lăudat de conducătorul de la FCSB. 

"N-am vrut să spun mult despre Olaru, că sunt subiectiv, dar am văzut că au spus alţii şi e suficient. Olaru e un jucător care face ambele faze. Sâmbătă dimineaţă i-am spus că merge la naţională şi i-am spus că poate pleca fără să se mai antreneze. A vrut să se antreneze şi a fost primul la parametrii de sâmbătă. De aia pe Olaru o să-l vedeţi în clinciuri, niciodată ferindu-se de contact. Nu e De Jong, care să facă ordine pe teren, dar e mereu în luptă", a mai spus Mihai Stoica. 

Liga 1 se reia pe 1 aprilie, cu meciuri din play-out, urmând ca de pe 2 aprilie să se reia şi partidele din play-off, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 
 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaisrael romania 2-2mihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare