Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar trebui să se despartă Andrei Prepeliţă şi FC Argeş? Analiza lui Basarab Panduru: ”Sunt rezultate urâte” | VIDEO EXCLUSIV

Ar trebui să se despartă Andrei Prepeliţă şi FC Argeş? Analiza lui Basarab Panduru: ”Sunt rezultate urâte” | VIDEO EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

Odată cu intarea în play-off, FC Argeş a devenit ”trecere de pietoni” pentru elita Ligii 1.

FC Argeş a reuşit una dintre marile surprize ale sezonului prin calificarea în play-off, obţinută in-extremis, în ultima etapă, în urma victoriei cu FC Botoşani.

Echipa pregătită de Andrei Prepeliţă a învins formaţia moldoveană după ce a fost condusă, ”furându-i” locul printre primele şase.

Înaintea play-off-ului, cei de la Voluntari afirmau că nu vor să fie ”trecere” de pietoni şi au reuşit în mare parte să se ţină de acest lucru.

Totuşi, FC Argeş nu a putut urma exemplul celeilalte revelaţii din play-off şi s-a făcut complet de râs în urma încheierii sezonului regular.

Formaţia piteşteană a încasat 24 de goluri în opt meciuri, o medie de trei pe meci, are un golaveraj de -21 şi a fost umilită în ultimele trei etape, de două ori 0-4 şi o dată 0-6.

Ruşinile consemnate de piteşteni au readus scandările cu <<demisia>> pe stadionul Nicolae Dobrin, iar Basarab Panduru a analizat cum s-a ajuns într-o astfel de situaţie.

Expertul Orange Sport a punctat că Andrei Prepeliţă este principalul ”vinovat” pentru calificarea echipei în play-off, care, aşa cum se vede, nu are un lot destul de bun pentru a aspira la primele locuri.

Este posibil ca actualul tehnician să o fi dus cât de departe poate pe FC Argeş şi de aceea se pune problema dacă Prepeliţă ar trebui să plece de la Piteşti pentru binele carierei sale.

Ar trebui să se despartă Andrei Prepeliţă şi FC Argeş?

Au ajuns pe un mare merit în play-off, să nu uităm de ultimele meciuri, câştigi la Farul, câştigi la Botoşani, nu e uşor, eşti condus la Botoşani 1-0 şi întorci după aia pe final şi baţi 2-1.

Nu e uşor să câştigi meciurile alea. Şi eu spun la fel, că a făcut maxim, nu mă aşteptam ca FC Argeş să fie în play-off. Asta e şi datorită lui.

Luându-i pe jucători aşa, mai sunt ceva jucători acolo, dar nu cred că de play-off, e meritul lui, bravo lui că a dus echipa.

Dar rezultatele sunt urâte, el deja venea pe un fond aşa de... primarul ba îl vrea, ba nu îl vrea, ba a semnat Poenaru, ba nu a semnat Poenaru.

După care ajunge în play-off, nu se mai întâmplă nimic, după vin rezultatele din play-off, mai ales la 6-0 ăsta... am înţeles că s-a adunat toată lumea de la Piteşti la stadion, jucători, a fost o mare din asta (n.r. evenimentul de sărbătorit primul titlu al lui Argeş) şi te trezeşti cu 6-0. nu e chiar ok”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Deşi în trecut afirma că este aproape de a semna un nou contract cu FC Argeş, anunţul oficial a întârziat să apară.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare