Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadionul pe care ultraşii FCSB l-au "interzis" pentru finala campionatului. MM: "Voiam să jucăm acolo" | EXCLUSIV

Stadionul pe care ultraşii FCSB l-au "interzis" pentru finala campionatului. MM: "Voiam să jucăm acolo" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a luat în calcul varianta Giuleşti pentru a disputa un eventual meci de cu titlul pe masă împotriva CFR-ului, în ultima etapă din play-off, doar ca să nu fie nevoită să plece din Bucureşti. Conducerea roş-albaştrilor a renunţat la idee după ce ultraşii din Peluza Nord s-au împotrivit.

Mihai Stoica a dezvăluit, la Orange Sport, că şi-ar fi dorit ca FCSB să joace pe Giuleşti meciul din ultima etapă a play-off-ului - cu CFR Cluj -, care se poate disputa cu titlul pe masă, doar pentru ca echipa să nu plece din Bucureşti. Suporterii FCSB nici n-au vrut să audă.

Stadionul pe care ultraşii FCSB l-au "interzis" pentru finala campionatului. MM: "Eu voiam să jucăm acolo" | EXCLUSIV

Arena Naţională e ocupată din finalul lunii mai până la începutul lunii iunie cu un festival de muzică electronică, astfel că FCSB a fost nevoită să-şi caute "casă" pentru derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului. Cele două echipe vor juca, cel mai probabil, cu titlul pe masă, dar partida va avea loc la Buzău.

Mihai Stoica a vrut ca FCSB să joace pe Giuleşti partida cu CFR Cluj, doar pentru ca echipa să nu plece din Bucureşti, însă Gheorghe Mustaţă şi ultraşii roş-albaştrilor s-au împotrivit. MM a dezvăluit, la Orange Sport, că a avut o discuţie cu liderii Peluzei Nord şi aceştia i-au transmis că nu vor veni la meci.

"În contract se stipula că nu se poate închiria peluza ocupată de rapidişti. N-am văzut contractul, dar aşa am auzit.

Cei de la Rapid n-au vrut ca noi să jucăm acolo în calitate de gazdă (n.r. - suporterii). Ai noştri au zis că nici nu vin la meci. M-am întâlnit cu Mustaţă şi cu alţi câţiva lideri şi mi-au spus. Eu voiam să jucăm în Giuleşti, preferam să rămânem în Bucureşti. Dar când mi-au spus ei 'sub nicio formă'. De ce? 'Nu călcăm acolo, ca gazde'. Gata, mă, am înţeles", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB - CFR Cluj, cu titlul pe masă în utlima etapă a play-off-ului Ligii 1?

Cu două etape înainte de finalul campionatului, FCSB şi CFR Cluj sunt despărţite de două puncte în clasament şi au meci direct în ultima rundă din play-off. Dacă această distanţă se va menţine şi după meciurle cu FC Voluntari, respectiv U Craiova, atunci cele două formaţii se vor duela cu titlul pe masă, în Ghencea sau la Buzău.

În acest moment, CFR Cluj e lider în clasamentul Ligii 1, cu 54 de puncte, în timp ce FCSB e pe locul doi, cu 52 de puncte.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbgiulestistadionsuporteripeluza nord 

viewscnt
Articole similare