Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB părăseşte terenul! Ce nu trebuie să se întâmple în timpul meciului. MM Stoica "Vă dau cuvântul meu" | EXCLUSIV

FCSB părăseşte terenul! Ce nu trebuie să se întâmple în timpul meciului. MM Stoica "Vă dau cuvântul meu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a observat două penalty-uri neacordate pentru echipa sa la meciul cu Universitatea Craiova. De altfel, conducătorul susţine că e pregătit să scoată echipa din teren, în anumite condiţii.

Mihai Stoica reclamă două penalty-uri: "Dacă nu se dă nici la VAR, scot echipa de pe teren"

Riguros în privinţa arbitrajului, Mihai Stoica e pregătit pentru o măsură radicală la FCSB din sezonul următor, când Liga 1 ar urma să beneficieze de arbitrajul video. Oficialul a susţinut că va scoate echipa din teren, în cazul în care împotriva FCSB se va lua o decizie greşită, chiar şi după condultarea VAR. 

Reacţia sa vine după ce a sesizat două penalty-uri neacordate de arbitrul Istvan Kovacs, în Universitatea Craiova - FCSB, scor 0-1. Primul, după ce Marius Constantin l-a ţinut pe Ianis Stoica, apoi în a doua repriză, când Paul Papp l-a împins pe Iulian Cristea în faţa lui Mirko Pigliacelli. 

"După, când am văzut meciul aseară liniştit,am văzut că am avut două penalty-uri. L-am felicitat pe Kovacs după meci. Vedem meciurile de foarte sus şi nu am remarcat. Doar mi s-a părut că a lăsat jocul prea liber şi pe Octavian Popescu l-au cam faultat. 

Marius Constantin l-a ţinut pe Ianis Stoica (n.r. - în prima repriză), dar l-a ţinut şmechereşte, cum fac marii jucători. E penalty cât casa. Dacă ar fi o chestie de genul ăsta şi la VAR nu dă arbitrul fault, vă dau cuvântul meu că scot echipa de pe teren. 

Şi la Cristea (n.r. - în a doua repriză)... Ei nu sunt interesaţi să joace mingea. Când vrei doar să faultezi adversarul, e fault. Papp nu joacă mingea, se duce direct în Cristea. E un fault evident şi e un penalty clar. Cristea se pregăteşte să sară, iar Kovacs vede şi nu dă. E şi Marinescu (n.r. - asistentul) acolo şi nu dă. 

Oameni buni, ăsta se pregăteşte să sară la cap şi nu ştie ce-l loveşte. Papp intră în el. Negăm evidenţa? Ce mai vreţi mai clar de atât? El e pregătit să joace mingea, nu ştie ce e în spatele lui", a declarat expertul Orange Sport. 

Mihai Stoica e înrgrijorat de deciziile de arbitraj care s-ar putea lua la FCSB - CFR Cluj, din ultima etapă, meci care ar putea decide campioana Ligii 1, în sezonul 2021-2022. 

"Pe mine mă îngrijorează în perspectiva meciului cu CFR. Noi jucăm şi cu Voluntari, iar jucătorilor noştri trebuie să le reamintim. Putem face ce fac vacile olandeze. Sunt foarte îngrijorat pentru meciul cu CFR. Faza de penalty nu poate fi explicată, când tricoul lui Ianis Stoica e tras aşa. Pentru CFR nu are ce să se întâmple la meciul cu noi. Nu pot spune că a fost victorie norocoasă. Am avut două penalty-uri", a mai spus oficialul FCSB, pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbuniversitatea craiova fcsbfcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare