Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe a plecat din Franţa! În ce oraş a fost surprins acum: transferul este iminent susţin jurnaliştii | ULTIMA ORĂ

Mbappe a plecat din Franţa! În ce oraş a fost surprins acum: transferul este iminent susţin jurnaliştii | ULTIMA ORĂ

Real Madrid

Comentarii

Kylian Mbappe este la Madrid, iar presa spaniolă anunţă că mutarea superstarului francez la Madrid este iminentă.

Mbappe, surprins în Madrid!

Fotbalistul francez de la PSG este aşteptat, liber de contract, pe "Santiago Bernabeu", unde să-i ia locul lui Cristiano Ronaldo şi să formeze o tripletă letală de atac cu Benzema şi Vincius Junior.

Mbappe termină contractul cu PSG în vară şi presa din Spania îl da ca şi transferat la Real, deşi anunţul oficial încă lipseşte.

În tot acest context, spaniolii de la Cope au anunţat că Kylian Mbappe se află la Madrid. Francezul este însoţit de coechipierul Achraf Hakimi, precum şi de fratele marocanului, Nabil.

Totuşi, cei trei se află în aceste zile în capitala Spaniei doar în vacanţă, deoarece au primit liber de la Mauricio Pochettino până miercuri, după remiza parizienilor cu Troyes (2-2), conform sursei citate.

Mbappe, Hakimi şi alţi prieteni de-ai săi au luat masa în oraş, profitând de zilele libere date de clubul parizian.

Imaginile i-au făcut pe fanii madrileni să viseze frumos, iar presa iberică anunţă că inclusiv anturajul campionului mondial va sosi la Madrid pentru a intermedia negocierile dintre jucător şi finalista din Liga Campionilor.

În tot contextul creat, situaţia lui Mbappe este încă una incertă, mai ales în condiţiile în care zilele trecute, potrivit Le Parisien, Kylian Mbappe şi PSG s-ar fi înţeles pentru un nou contract, pe doi ani, după mai multe runde de negocieri.

PSG l-a transferat pe Kylian Mbappe în vara lui 2017, sub formă de împrumut mai întâi, iar în 2018 au plătit 180 de milioane de euro celor de la AS Monaco.

În actualul sezon, francezul de 23 de ani a marcat 24 de goluri în Ligue 1 şi este aproape de a deveni golgheter pentru a patra oară consecutiv în campionatul intern.

Afla mai multe despre: mbappepsgreal 

viewscnt
Articole similare