Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinţa FCSB, îndeplinită! Pe ce stadion se joacă meciul din drumul spre titlul Ligii 1 | OFICIAL

Dorinţa FCSB, îndeplinită! Pe ce stadion se joacă meciul din drumul spre titlul Ligii 1 | OFICIAL

FCSB

Comentarii

FCSB mai are de rezolvat problema unui singur stadion, pe finalul play-off-ului Ligii 1. Recent, una dintre dorinţele clubului finanţat de Gigi Becali s-a îndeplinit.

FC Voluntari anunţă că meciul cu FCSB se va disputa pe Arena Naţională

Clubul FC Voluntari anunţă că partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1, contra formaţiei FCSB, se va juca sâmbătă, 14 mai, ora 21:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Programată iniţial pe stadionul Giuleşti, întâlnirea dintre cele două formaţii a fost mutată pe cea mai mare arenă din Bucureşti, datorită interesul ridicat pentru acest eveniment, care ar fi făcut oricare alt stadion neîncăpător, după cum susţine clubul ilfovean. 

Partida din penultima etapă a play-off-ului fusese mutată pe Stadionul Rapid-Giuleşti, în condiţiile în care pe arena din Voluntari a început procesul de schimbare al gazonului. 

După ce FC Voluntari a anunţat că partida cu FCSB are loc în Giuleşti, oaspeţii s-au opus. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a explicat motivul pentru care clubul n-a acceptat

FCSB a insistat pentru Arena Naţională

De asemenea, oficialul a susţinut că FCSB doreşte ca partida să se desfăşoare pe Arena Naţională: "Nu cred ca e problema de bani la Voluntari. Singurul stadion pe care îl acceptăm e Naţional Arena. Încă o dată spun, cu 10 zile înainte de meci poţi alege oriunde. A fost o discuţie fără să fie consultat Gigi şi era cumva între Giuleşti si Ploieşti, dar după, când am aflat că şi Arena Naţională e disponbibilă, Gigi a zis că jucăm acolo”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

FCSB mai are o singură dorinţă: meciul cu CFR Cluj, pe Stadionul Steaua

Totuşi, pentru FCSB rămâne vechea problemă. În continuare, clubul din Berceni îşi doreşte să programeze pe Stadionul Steaua posibila finală a campionatului cu CFR Cluj, din ultima etapă. 

Mihai Stoica a anunţat că s-a făcut o cerere oficială pentru ca FCSB să joace în Ghencea, în timp ce Gigi Becali a dezvăluit oferta mare făcută spre "militari". 

Momentan, răspunsul nu a fost aflat. Deşi s-au luat în calcul şi arenele din Giuleşti şi de la Arcul de Triumf, FCSB pare că se îndreaptă spre Buzău. 

În urma victoriei FCSB-ului cu Universitatea Craiova, scor 1-0, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, cu 54 de puncte, FCSB e pe locul secund, cu 52 de puncte, iar Universitatea Craiova închide podiumul, cu 45 de puncte. 

În penultima etapă a play-off-ului, CFR Cluj o primeşte acasă pe Universitatea Craiova, iar FCSB se deplasează pe Arena Naţională, pentru partida cu Voluntari.

Afla mai multe despre: fc voluntari fcsbfcsb arena nationalafcsb stadion steauafcsb titlu liga 1fc voluntari fcsb arena nationala 

viewscnt
Articole similare