Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova îşi pierde perla! Jucătorul, pe urmele lui Mihăilă: transfer în Italia

Craiova îşi pierde perla! Jucătorul, pe urmele lui Mihăilă: transfer în Italia
Comentarii

Deşi nu vrea să îşi vândă cei mai de valoarea jucători, Universitatea Craiova şi-ar putea pierde una dintre perle.

În acest sezon, Universitatea Craiova a acordat minute mai multor tineri de perspectivă, majoritatea proveniţi din propria pepinieră, olteni veritabili.

Jovan Markovic a devenit golgheterul echipei în Liga 1, Vladimir Screciu a fost ”forţat” aproape meci de meci de Reghecampf, fie la mijloc sau în apărare, iar Alexandru Cîmpanu şi Ştefan Baiaram au făcut legea în benzi.

Obiectivul conducerii din Bănie este să contruiască o echipă demnă şi capabilă să câştige Liga 1, în care să includă cât mai mulţi tineri pe care apoi să îi vândă pentru profit.

Mihai Rotaru a declarat la Orange Sport că nu este dornic să îşi vândă jucătorii deocamdată, dar a recunoscut că nu are mereu de ales.

Întrucât cluburile din campioante importante pot oferi salarii de aproape 10 ani mai mari decât în Liga 1, este greu ca jucătorii care doresc să facă pasul să fie opriţi.

Iar acum, o altă perlă a Universităţii Craiova ar putea fi aproape de despărţirea de club, graţie prestaţiilor de senzaţie reuşite în play-off.

Craiova îşi poate pierde perla

Ştefan Baiaram, care joacă pe acelaşi post ca Valentin Mihăilă, ar putea lua-o pe urmele internaţionalului român, a dezvăluit Grigore Ciupitu.

Fostul jucător al Universităţii Craiova este prieten cu unul dintre reprezentanţii lui Baiaram şi a aflat că fotbalistul de doar 19 ani a primit oferte din Italia.

Până în acest sezon, se ştia despre potenţialul lui Ştefan Baiaram, dar fotbalistul născut chiar la Craiova a ”explodat” de abia în acest play-off.

După patru goluri în 25 de apariţii în sezonul regular, ”tricolorul” mic a punctat de trei ori în opt partide în play-off şi a oferit un assist.

Markovic şi Baiaram, în care am mare încredere, jucători de valoare, care… bat echipe din afară după ei, băi, dă-mi-l mie pe ăsta.

Am un prieten, Silviu Bogdan, fostul arbitru, a fost şi în conducerea Universităţii Craiova, băiatul asta, Mihăilă, a fost al lui, Baiaram este al lui.

Există oferte pentru el, tot din Italia. Există interes”, a declarat Grigore Ciupitu, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: ştefan baiaram 

viewscnt
Articole similare