Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru FCSB! E blocat stadionul pentru meciul cu CFR Cluj. Pică variantă după variantă

Lovitură pentru FCSB! E blocat stadionul pentru meciul cu CFR Cluj. Pică variantă după variantă

CFR Cluj

Comentarii

FCSB ar putea rata încă o oportunitate de a juca pe Stadionul Steaua. Echipa finanţată de Gigi Becali şi-ar fi dorit să dispute în Ghencea "finala" Ligii 1 cu CFR Cluj, dar "militarii" anunţă că au meci acasă, în aceeaşi zi.

Stadionul Steaua, blocat din nou pentru FCSB

FCSB - CFR Cluj e meciul care poate decide titlul în Liga 1. Partida e progrmată pe 22 mai, de la ora 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, dar în aceeaşi zi urmeză să joace şi Steaua Bucureşti în Ghencea. 

Sursele Orange Sport susţin că Steaua Bucureşti va disputa barajul de promovare pentru Liga 1. Pe 22 mai, Steaua Bucureşti joacă acasă, în Ghencea, turul, iar adversara urmează să fie Chindia Târgovişte. Returul barajului are loc pe 29 mai. 

Astfel, în ciuda cererii oficiale făcute de FCSB pentru a juca în Ghencea şi a ofertei duble lansate de Gigi Becali, pentru a închiria arena, mutarea plănuită de vicecampioni pare a fi sortită eşecului. 

"Aşteptăm 25.000 de suporteri la meciul de baraj", a declarat oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, pentru Orange Sport. 

Ultraşii şi Gigi Becali s-au opus disputării meciului în Giuleşti

Şi varianta disputării meciului FCSB - CFR Cluj în Giuleşti a picat. Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că şi-ar fi dorit să se organizeze partida pe Stadionul Rapid, dar Gigi Becali şi ultraşii celor două rivale s-au împotrivit. 

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a fost vehement când i s-a cerut părerea. 

"Eu aş fi acceptat să mergem în Giuleşti, dar Gigi Becali nu a vrut acolo, ca să nu fie conflict între galerii. Cei de la Rapid, ultraşii, n-au vrut să jucăm acolo, iar Mustaţă a zis că nu vine la meci cu ai noştri. Au zis că nu calcă acolo ca gazde", a spus expertul Orange Sort. 

Astfel, FCSB se îndreaptă spre arena nemodernizată din Buzău, unde a mai disputat partide de-a lungul sezonului. 

În urma victoriei FCSB-ului cu Universitatea Craiova, scor 1-0, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, cu 54 de puncte, FCSB e pe locul secund, cu 52 de puncte, iar Universitatea Craiova închide podiumul, cu 45 de puncte. 

În penultima etapă a play-off-ului, CFR Cluj o primeşte acasă pe Universitatea Craiova, iar FCSB se deplasează pe Arena Naţională, pentru partida cu Voluntari.

Afla mai multe despre: fcsbstadion fcsbstadionul steauafcsb cfr cluj stadionul steaua 

viewscnt
Articole similare