Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a fost întrebat dacă este adevărat că l-a ofertat pe Dan Petrescu. Ce răspuns a dat acţionarul majoritar al Universităţii Craiova

Mihai Rotaru a fost întrebat dacă este adevărat că l-a ofertat pe Dan Petrescu. Ce răspuns a dat acţionarul majoritar al Universităţii Craiova
Comentarii

Mihai Rotaru, acţionarul majoritar al Universităţii Craiova, a fost întrebat dacă este adevărat că a încercat să-l aducă pe Dan Petrescu.

De fiecare dată când Universitatea Craiova şi-a demis antrenorul din cauza performanţelor slabe, cei mai buni antrenori români au fost aduşi în discuţie drept înlocuitori.

Mihai Rotaru a fost întrebat dacă a fost interesat să-l aducă pe Dan Petrescu la Universitatea Craiova, în contextul în care antrenorul campioanei CFR Cluj a dominat Liga 1 în ultimii 5 ani.

Ce a răspuns Mihai Rotaru când a fost întrebat dacă l-a ofertat pe Dan Petrescu

În noiembrie 2020, după ce Cristiano Bergodi a plecat de la Universitatea Craiova, a apărut zvonul că Mihai Rotaru este interesat să-l aducă pe Dan Petrescu.

Până la urmă, şefii Universităţii Craiova l-au numit atunci interimar pe Corneliu Papură şi în februarie 2021 l-au adus pe Marinos Ouzounidis.

Invitat la Prietenii lui Ovidiu, Mihai Rotaru a fost întrebat dacă este adevărat că a încercat atunci să-l aducă pe Dan Petrescu în Bănie:

”Niciodată Dan Petrescu n-a fost în vizorul nostru, dar absolut niciodată. Dacă Edi Iordănescu a fost la un moment dat în vederile noastre, Dan Petrescu niciodată nu a fost în vederile noastre”, a fost răspunsul lui Mihai Rotaru.

Cât despre Marius Şumudică, un alt nume adus în discuţie pentru postul de antrenor la Craiova, Mihai Rotaru recunoaşte că a avut o discuţie în acest sens:

”Şumudică... sunt prieten cu el. Şumi a fost în vederile noastre şi poate să fie la un moment dat antrenorul Universităţii Craiova”, a mai spus Mihai Rotaru.

Un alt antrenor care ar fi putut ajunge la Universitatea Craiova este Toni Petrea, pe care Mihai Rotaru l-ar fi dorit în staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf, însă acesta a semnat până la urmă cu FCSB înainte:

”Noi am vrut să-l aducem pe Toni Petrea în staff-ul nostru, înainte să aibă propunerea de la FCSB. Să-l aducem în staff la Reghe. Şi Laur a zis că mai lasă-l două săptămâni şi vorbim după aia. Şi s-a dus la FCSB”, a dezvăluit Mihai Rotaru.

Omul de afaceri a fost întrebat şi despre cine consideră că sunt cei mai valoroşi antrenori români. Lista cuprinde şi câteva surprize: ”Mircea Lucescu, Olăroiu, Mirel Rădoi - cred că va fi un antrenor foarte bun, Isăilă, cel care a fost la UTA - Balint, Bergodi, Leo Grozavu, Dan Petrescu - normal, Petrea...”.

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare