Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat în direct câte bilete s-au vândut până în acest moment pentru meciul cu Viking: ”Este interes mai mare decât la meciul cu Chelsea!” EXCLUSIV

MM Stoica a anunţat în direct câte bilete s-au vândut până în acest moment pentru meciul cu Viking: ”Este interes mai mare decât la meciul cu Chelsea!” EXCLUSIV
Comentarii

MM Stoica a dezvăluit câte bilete au fost vândute până în acest moment la meciul cu Viking din play-off-ul Conference League.

FCSB va juca meciul din turul play-off-ului Conference League, cu Viking, cu ambele peluze închise. Mihai Stoica a anunţat, luni, decizia luată de UEFA. UEFA a sancţionat-o pe FCSB ca urmare a comportamentului fanilor la meciurile cu Saburtalo şi Dunajska Streda. 

Ambele peluze ale Arenei Naţionale vor fi închise, joi, la turul cu Viking, din play-off-ul Conference League. Astfel, FCSB va fi nevoită să vândă doar 30.000 de bilete pentru partida cu Viking Stavanger, care o poate duce pe FCSB cu un pas mai aproape de grupele Conference League.

Invitat în studiolul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că până în acest moment, au fost vândute 15.500 de bilete. De asemenea, oficialul FCSB susţine că pentru acest meci ar fi interes mai mare decât pentru partida istorică contra lui Chelsea. 

”Este interes mai mare decât la meciul cu Chelsea!” 

”15.500 de bilete până în acest moment s-au vândut. Ne aşteptăm să fie în jur de 30.000. Am făcut concesie la UEFA. Nu am fentat nimic. Totul e legal. Fiind închise peluzele, am forţat puţin. De regulă, când se închide o peluză, se închide peluza gazdelor. Dar având în vedere faptul că noi eram obligaţi să băgăm suporterii norvegieni... Noi pierdem 1500 de locuri cu zona tampon. Ei vor sta în Peluza Nord, unde a fost steagul ălă. 

Noi am fost recidivişti şi ne-am comportat exemplar. Când delegatul pentru securitate strânge mâna tuturor celor care au fost implicaţi în organizarea partidei şi ne felicită şi spune că nu a fost nicio problemă. A doua zi te trezeşti cu raport de rasism. Am scos steagul ăla în câteva secunde. 

Probabil că mai scoatem bilete şi la case. Că nu e normal. Sunt oameni care nu au acces online. Sunt pensionari care vor să vină cu nepoţii la meci. În primele 31 de minute au fost 6.000 de bilete vândute. Asta este viteză mai mare, interes mai mare decât la meciul cu Chelsea, care era record”, a spus MM Stoica în exclusivitate, la Orange Sport. 

Ce problemă are UEFA cu fanii FCSB

Cauza sancţiunilor dictate de UEFA împotriva FCSB, la meciul cu Dunajska Streda, când o peluză a fost închisă, este reprezentată de un steag apărut în Peluza Nord. Observatorul meciului a depistat un steag care ar ilustra o cruce celtică şi pe care mai era un suporter cu o cagulă pe cap.

Din această cazuă, peluza nord a stadionului Arena Naţională a fost închisă la partida cu Dunajska Streda. Totuşi, se pare că problemele continuă pentru FCSB. Forul continental a decis închiderea ambelor peluze, după ce iniţial blocase vânzarea de bilete şi s-a crezut că a stadionul va fi închis complet.

Meciul FCSB - Viking, din turul play-off-ului Conference League, se joacă joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-conference league-mm stoica 

viewscnt
Articole similare