Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica cere să se afle salariile jucătorilor de la CSA Steaua: ”Am o bănuială. E foarte grav” | EXCLUSIV

MM Stoica cere să se afle salariile jucătorilor de la CSA Steaua: ”Am o bănuială. E foarte grav” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

MM Stoica nu are linişte şi vrea să afle salariile de la CSA Steaua.

MM Stoica cere să se afle salariile jucătorilor de la CSA Steaua: ”Am o bănuială. E foarte grav” | EXCLUSIV

FCSB şi CSA Steaua se bat în continuare pentru a demonstra că reprezintă adevărata Steaua. Între cele două pare să fie un război interminabil!

În momentul de faţă, CSA Steaua nu are drept de promovare. Chiar dacă s-a clasat pe loc direct promovabil, echipa militară este blocată în Liga a 2-a, din cauza formei actuale de organizare.

Impedimentul spre Superliga al Stelei Bucureşti pare să dispară. Conform Liga2.ro, şefii CSA ar fi permis asocierea cu un privat pentru ca echipa de fotbal să poată evolua în Superliga. 

Recent, au apărut informaţii cărora: printre cei interesaţi de asociere ar fi şi afaceristul Simion Apreutese, acţionar la SC International Alexander SRL, care deja este sponsor la echipa din Ghencea. 

MM Stoica a pus ”tunurile” pe CSA. Ce ”bănuială” are managerul de la FCSB

De mai bine de 8 ani, FCSB şi CSA Steaua se luptă pentru marcă, identitate şi palmares. Până la o hotărâre finală din parte instanţei, ambele echipe îţi arogă dreptul de continuatoare a marelui club roş-albastru. 

MM Stoica a făcut o cerere, în direct, la Orange Sport: ”Să aflăm salariile jucătorilor de la CSA!”. 

”Eu aş vrea să aflu salariile jucătorilor de la CSA Steaua. Cel mai mult îmi doresc asta. Să fie transparenţă totală! Să mă verific să văd dacă un atacant are un salariu mai mare decât şeful Statului Major sau Ministrul Apărării Naţionale. E ceva foarte grav dacă se întâmplă bănuiala asta!”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

CSA Steaua a terminat pe locul doi în sezonul recent încheiat din Liga 2, însă nu a putut promova din cauza formei de organizare, club de drept public. ”Militarii” ar putea începe noul sezon din Liga a 2-a cu o formă de organizare de drept public, iar pe parcurs să vină alături de club şi un asociat privat.

Ultimele informaţii despre Steaua l-au surprins pe MM Stoica: "Deci n-a cumpărat FCSB şi cumpără CSA. Cum adică ia echipa un privat?"

Afla mai multe despre: mm stoicacsa steaualiga 2florin talpangigi becali 

viewscnt
Articole similare