Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii despre Steaua l-au surprins pe MM Stoica: "Deci n-a cumpărat FCSB şi cumpără CSA. Cum adică ia echipa un privat?"

Ultimele informaţii despre Steaua l-au surprins pe MM Stoica: "Deci n-a cumpărat FCSB şi cumpără CSA. Cum adică ia echipa un privat?"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat noutăţile de la Steaua Bucureşti. Şefii clubului sportiv ar fi dat ”undă verde” pentru asocierea cu un privat, care permite intrarea în Superliga.

Răsturnarea de situaţie de la Steaua l-a mirat pe MM Stoica: "Mă gândesc doar la Adi Popa, săracul"

Impedimentul spre Superliga al Stelei Bucureşti pare să dispară. Conform Liga2.ro, şefii CSA ar fi permis asocierea cu un privat pentru ca echipa de fotbal să poată evolua în Superliga

Mai mult, printre cei interesaţi de asociere ar fi şi afaceristul Simion Apreutese, acţionar la SC International Alexander SRL, care deja este sponsor la echipa din Ghencea. 

Afaceristul este cel care şi-a manifestat intenţia de a cumpăra FCSB de la Gigi Becali, pe finalul play-off-ului, iar Mihai Stoica a comentat veştile dinspre rivali. 

"Va fi foarte interesant. La prejudicul calculat de cei de acolo cineva trebuie să vină cu 3.7 milioane pe an pentru siglă. Cu câţi bani vii (n.r. - privatul)? Nu cred în afacerea asta. Deci (n.r. - Simion Apreutese) n-a cumpărat FCSB şi cumpără CSA

Mă gândesc doar la Adi Popa, săracul, ce e în sufletul lui acum. Cum privat? Nu era echipa armatei, cum adică ia un privat?! Armata ce face? Cum poate armata română să trăiască fără echipă de fotbal? 

Există fotbalişti, mă rog ce au pe acolo, care câştigau mult mai mult decât ministrul Apărării, decât şeful de Stat Major şi asta spun clar, că am date. 

Şi atunci întreb. Am făcut armata şi ştiu ce înseamnă. Când trecea un subofiţer, îl salutam cu mâna la chipiu. Dacă era ofiţer superior, îl salutam în pas de defilare, că aşa era regula, iar acum cum aş saluta un fotbalist care câştigă mai mult decât un şef de Stat Major?", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

În acel punct al disputei, FCSB şi CSA Steaua se judecă din nou la Curtea de Apel în privinţa palmaresului. 

Afla mai multe despre: mihai stoicadisputa fcsb steauasteaua bucuresticsa steaua asociere privat 

viewscnt
Articole similare