Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragomir vede o fuziune istorică între două echipe pentru a domina Superliga: "Vai de mine! Dau scris că atunci se face marea echipă"

Dragomir vede o fuziune istorică între două echipe pentru a domina Superliga: "Vai de mine! Dau scris că atunci se face marea echipă"

Superliga

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre subiectul sensibil din fotbalul românesc. Soluţia oferită de el este unirea cluburilor, pentru a domina Superliga.

Dumitru Dragomir e tranşant în privinţa disputei Steaua - FCSB: "Aş face o unificare"

"Corleone" îşi doreşte sfârşitul disputei dintre cele două entităţi, care îşi caută dreptatea de aproape un deceniu în privinţa identităţii. 

În timp ce Gigi Becali susţine că va reuşi să pună mâna pe brandul istoric al României, CSA Steaua Bucureşti tocmai a găsit modalitatea de a promova în Superliga, după ce a rămas blocată în Liga 2 în ultimele sezoane. 

"Dacă aş fi la cealaltă Steaua, că sunt două Stele acum, aş face o unificare cu cele două şi l-aş pune tot pe Gigi Becali. Ar finanţa, ar da ordine, ar fi stadionul plin. S-ar uni şi galeriile. Ar fi frumos.

Părerea mea este că suntem o ţară cu oameni de dus la Bălăceanca. Cei care conduc... Cum să faci un stadion din banii noştri, ai tuturor, şi să nu joace nimeni pe el decât o echipă care nu are drept de promovare, cu 3-400 de spectatori în tribună? Să nu încasezi niciun leu. 

Şi unei echipe care poate să -ţi umple stadionul, să-ţi umple vistieria de bani, nu-i dai voie. E tot Steaua (n.r. - FCSB), este Steaua cea corectă. Aşa ceva nu există", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Dumitru Dragomir: "Dau în scris că atunci se face marea echipă Steaua"

De altfel, fostul şef din fotbalul românesc şi-ar dori ca FCSB şi Steaua să-şi dea mâna, pentru o forţă în fotbalul românesc. 

"Părerea mea este că se va desfiinţa (n.r. - secţia de fotbal de la CSA Steaua). Sau dacă nu se contopeşte cu cineva, promovează şi gata. Dar părerea mea de ani de zile este că ar trebui să se unească cu Steaua (n.r. - FCSB) lui Becali, să ajungă la un protocol în care să se bucure şi armata de onorurile respective, pentru că e o forţă. 

Dacă Becali ar avea şi armata în spate cu toţi generalii, cu toată puterea acestei ţări, vă daţi seama ce ar fi, ce echipa ar putea să facă!?

Vai de mine! Dau scris că atunci se face marea echipă Steaua. Unii dintre vechii fotbalişti, care nu au fost trataţi cum trebuie de o parte din conducerea Stelei, au făcut de aşa natură încât lucrurile să se înrăutăţească, să ajungă la o linie roşie peste care e greu să treacă şi una, şi alta", a adăugat fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport. 

În acel punct al disputei, FCSB şi CSA Steaua se judecă din nou la Curtea de Apel în privinţa palmaresului. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirsteaua fcsbdisputa steaua fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare