Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ngezana, rămas bun emoţionant de la Kaizer Chiefs: ”Aceasta a fost cea mai grea hotărâre pe care am luat-o”

Ngezana, rămas bun emoţionant de la Kaizer Chiefs: ”Aceasta a fost cea mai grea hotărâre pe care am luat-o”

FCSB

Comentarii

Siyabonga Ngezana (25 de ani) s-a înţeles cu FCSB şi va deveni primul fundaş central luat de Gigi Becali în această vară. Înainte de mutarea în România, jucătorul sud-african a avut un mesaj emoţionant pentru clubul Kaizer Chiefs şi suporterii acestuia.

Ngezana, rămas bun emoţionant de la Kaizer Chiefs: ”Aceasta a fost cea mai grea hotărâre pe care am luat-o”

Siyabonga Ngezana este noul jucător al FCSB-ului, fiind primul fundaş central luat de Gigi Becali după desponibilizările din această vară.

Apărătorul sud-african a transmis un mesaj emoţionant pe pagina personală de Instagram, după ce s-a s-a înţeles cu formaţia din Bucureşti.

Siyabonga Ngezana îşi ia rămas bun de la Kaizer Chiefs, singura echipă pentru care a evoluat în carieră, înainte de transferul în România.

”Am avut multe emoţii amestecate în ceea ce priveşte decizia pe care am luat-o pentru viitorul meu… Aceasta a fost cea mai grea hotărâre pe care am luat-o pentru mine şi pentru familie, dar întotdeauna m-am gândit să plec la mai bine, în modul potrivit şi la momentul potrivit şi asta este acum.

Am crescut susţinând această echipă şi a fost un vis devenit realitate să fac parte din ea. Nu pot exprima niciodată în cuvinte dragostea şi sprijinul pe care le-am primit din partea acestei familii de la Kaizer, din prima şi până în ultima mea zi aici. Am venit aici ca un băiat tânăr, iar acum plec ca bărbat.

Îmi doresc ca acest club să revină la zilele de glorie şi mult succes în sezonul viitor şi voi fi întotdeauna un susţinător al echipei Kaizer Chiefs”, a transmis Ngezana, pe contul său de Instagram.

FCSB va plăti în schimbul lui Siyabonga Ngezana suma de 600.000 de euro. Transferul fundaşului sud-african a fost comentat şi de Basarab Panduru.

Din 2016, an în care a fost promovat la prima echipă, a jucat 123 de meciuri, reuşind şase goluri şi o pasă decisivă, în toate competiţiie pentru trupa din Johannesburg.

Afla mai multe despre: siyabonga ngezanafcsbkaizer chiefs 

viewscnt
Articole similare