Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anchetă internă la Dinamo legată de posibila accesare nelegală a bazei de date a S.C. Dinamo 1948 S.A. Ce spun şefii "câinilor": "Ne rezervăm dreptul pentru trage la răspundere persoanele"

Anchetă internă la Dinamo legată de posibila accesare nelegală a bazei de date a S.C. Dinamo 1948 S.A. Ce spun şefii "câinilor": "Ne rezervăm dreptul pentru trage la răspundere persoanele"

Dinamo București

Comentarii

SC Dinamo 1948 S.A. a anunţat, vineri, într-un comunicat, că a demarat o anchetă internă cu privire la o posibilă accesare nelegală a bazei de date a S.C. Dinamo 1948 S.A. în contextul lansării de RED & WHITE 2022 MANAGEMENT S.R.L. a proiectului de strângere de fonduri de pe SeedBlink

În condiţiile în care după finalizarea anchetei interne se va dovedi că terţi ar fi folosit în mod nelegal baza de date, Dinamo îşi rezervă “dreptul de a uzita de toate pârghiile legale pentru tragerea la răspundere a persoanelor responsabile”.

Comunicatul SC Dinamo 1948 SA:

“S.C. DINAMO 1948 S.A. (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), cu sediul social în Sos. Ştefan cel Mare nr 7-9, sector 2 şi adresa de corespondenţă: str. Wilhelm Filderman, nr. 18, et. 6, sector 3, Bucureşff, Cod Fiscal: RO 13699971, J40/1429/13.02.2001, societate comercială organizată şi funcţionând în conformitate cu legile române, aflată în procedura reorganizării judiciare, conform Sentinţei Civile nr. 5901/2021 pronunţată în data de 22.11.2021 de către Tribunalului Bucureşti, Secţia a-VII-a Civilă, publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 19.986/23.11.2021, reprezentată legal prin Vlad Iacob în calitate de Administrator Special, sub supravegherea administratorului judiciar ”RTZ & Partners” SPRL, Filiala Bucureşti.

Văzând dezbaterile din spaţiul public privind o posibilă accesare nelegală a bazei de date a S.C. DINAMO 1948 S.A. în contextul lansării de RED & WHITE 2022 MANAGEMENT S.R.L. a proiectului de strângere de fonduri de pe SeedBlink, Adminisfratorul Special şi Administratorul Judiciar al Dinamo 1948 comunicăm următoarele:

1 . Pentru S.C. DINAMO 1948 S.A. protecţia datelor cu caracter personal a fost întotdeauna o prioritate;

2. S.C. DINAMO 1948 S.A. s-a asigurat dintotdeauna ca protecţia datelor cu caracter personal să fie în conformitate cu dispoziţiile legale aplicabile şi cu cele mai înalte standarde de securitate şi confidenţialitate, cu scopul de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului;

3. S.C. DINAMO 1948 S.A. a evaluat periodic activitatea în privinţa protecţiei datelor cu caracter personal, pentru a se asigura că aceste drepturi sunt mereu respectate. Drept dovadă, niciodată până la data prezentei nu au existat niciun fel de discuţii pe acest subiect;

4. Am demarat deja o anchetă internă pentru a clarifica dacă şi în ce context au fost folosite de către terţi, in mod nelegal, date cu caracter personal din baza de date aparţinând S.C. DINAMO 1948 S.A.

5. În condiţiile în care după finalizarea anchetei interne se va dovedi că terţi ar fi folosit în mod nelegal baza de date aparţinând S.C. DINAMO 1948 S.A., ne rezervăm dreptul de a uzita de toate pârghiile legale pentru tragerea la răspundere a persoanelor responsabile”.

Afla mai multe despre: dinamobaza de date dinamo 

viewscnt
Articole similare