Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţa unui fotbalist din lotul naţionalei de tineret l-a ”aprins” pe MM Stoica. ”Era corect să mă sune Săndoi” | EXCLUSIV

Absenţa unui fotbalist din lotul naţionalei de tineret l-a ”aprins” pe MM Stoica. ”Era corect să mă sune Săndoi” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica a fost deranjat de faptul că, David Miculescu nu a prins lista lui Emil Săndoi pentru Campionatul European de Tineret, ce va fi organizat de România şi Georgia.

Fotbalistul FCSB-ului a bifat patru meciuri pentru naţionala U21 şi a izbutit să marcheze un gol. În ultimele partide pentru ”tricolorii mici”, Miculescu nu a convins, iar stagiul de pregătire organizat de Săndoi în Italia pare să fi fost decisiv în decizia luată de tehnician în privinţa fostului jucător de la UTA.

Absenţa unui fotbalist din lotul naţionalei de tineret l-a ”aprins” pe MM Stoica. ”Era corect să mă sune Săndoi” 

( n.r. Ce zici de faptul că Miculescu a fost lăsat în afara lotului? Ai apucat să vorbeşti cu el?) Nu. Nu am niciun comentariu de făcut. Cred că era corect să mă fi sunat Săndoi, să îmi fi explicat care sunt motivele. Putea să dea un semn. Din respect.  (n.r. din ce motiv?) Din acelaşi motiv pentru care m-a sunat să mă întrebe una alta despre jucători.

(n.r. Care crezi că este motivul?) La antrenamente, cred că nu s-a prezentat cum a vrut Săndoi. De indisciplină, nu poate fi vorbă. Este un copil cuminte. Aşteptam un semn, dar nu este problemă. Ştiu că sunt foarte ocupaţi cei de la naţională. Dura doar 30 de secunde. Putea să mă sune”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

În acest sezon, Miculescu a bifat 47 de meciuri în tricoul FCSB-ului, a marcat trei goluri şi a livrat trei pase decisive. Este cotat de Transfermarkt la 1.300.000 de euro.

Afla mai multe despre: miculescufcsb 

viewscnt
Articole similare