Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Mandorlini a dezvăluit ce obiectiv i-a trasat conducerea CFR-ului. ”Echipa şi oraşul merită”

Andrea Mandorlini a dezvăluit ce obiectiv i-a trasat conducerea CFR-ului. ”Echipa şi oraşul merită”

Superliga

Comentarii

Andrea Mandorlini a susţinut o conferinţă de presă, în ziua în care a fost prezentat oficial pe banca CFR-ului.

Italianul a revenit în fotbalul românesc după 13 ani petrecuţi în ţara sa natală. În singurul său sezon pe banca CFR-ului, Mandorlini a câştigat titlul, Cupa şi Supercupa României. După despărţirea de fosta campioanpă a României, fostul jucător al Interului a făcut miracole pe banca lui Hellas Verona, echipă pe care a luat-o din Serie C şi a dus-o până în Serie A.

Andrea Mandorlini a dezvăluit ce obiectiv i-a trasat conducerea CFR-ului. ”Echipa şi oraşul merită”

”Sunt foarte fericit să fiu din nou aici. Port acest oraş şi acest club în suflet. Îmi doresc să continui ceea ce clubul face de ceva  ani, să obţină rezultate. 

(n.r. Ce obiectiv aveţi?) Un club ca şi CFR trebuie să îşi propună să rămână în faţă. Eu vreau să îmi aduc contribuţia, să ajut clubul să fie mereu în frunte. 

(n.r. s-a schimbat oraşul, stadionul?Oraşul s-a schimbat mult în bine. A făcut un progres uriaş. Stadionul este şi el în dezvoltare, dar arată mai bine. Viaţa mea este pe terenul de fotbal. Vreau să dau totul pentru acest club.

(n.r. Cine va face parte din staff-ul dumneavoastră?) Mai avem câteva zile până să ştim exact formula completă. Secundul cred că va veni mâine, este un fost jucător de-al meu.

Staff-ul este unul valoros. Va rămâne alături de noi. Unul dintre ei este Alin Minteuan. Până vom pleca la Braşov, vom avea staff-ul complet. Vor rămâne preparatorul fizic, Cristi Dragotă şi antrenorul cu portarii, Cristi Moldovan.

(n.r. ce transferuri aveţi în plan?) Avem timp să ne gândim la ceea ce ne dorim să aducem la club. Echipa arată bine, dar noi vom face eforturi să aducem un plus de valoare pentru că echipa şi oraşul merită să stea în faţă.

(n.r. La primul mandat la CFR aţi lucrat cu jucători italieni, vă gândiţi să aduceţi vreunul?) Mi-ar plăcea să mai aduc, dar deocamdată este prea devreme să gândim la asta.

(n.r. Veţi merge la Campionatul European U21? Echipa Italiei va fi prezentă la Cluj) Da, mi-aş dori. Anul acesta a fost bun pentru Italia, pentru că am bifat trei finale europene. Despre U21, putem spune că naţionala de tineret este perla fotbalului italian. O să vreau să merg să văd meciurile lor.

(n.r. Vi se pare nivelul actual al fotbalului românesc mai bun decât cel de acum 13 ani?) Eu am văzut meciurile CFR-ului, dar evident şi adversarii. Cred că a crescut nivelul de competivitate şi atunci, evident, campionatul a devenit mai deficil. Fotbalul românesc este pe un trend ascendent.

(n.r. despre Dinamo şi Rapid că au jucat în ligile inferioare) Da, am văzut că s-au schimbat unele lucruri. Au revenit unele cluburi importante în prima ligă. Este un lucru bun pentru fotbalul românesc”, a declarat Andrea Mandorlini la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare