Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica dă cărţile pe faţă! Câţi fotbalişti disponibili mai are FCSB înaintea duelului cu Farul: ”Nu dorim nimănui să ajungă în situaţia noastră”

MM Stoica dă cărţile pe faţă! Câţi fotbalişti disponibili mai are FCSB înaintea duelului cu Farul: ”Nu dorim nimănui să ajungă în situaţia noastră”

FCSB

Comentarii

Un focar de Covid a izbucnit la FCSB, iar formaţia roş-albastră cere amânarea partidei cu Farul, întrucât nu mai are destui jucători disponibili.

FCSB trece prin momente grele. După ce Edi Iordănescu şi staff-ul său s-au infectat cu Covid, un focar a izbucnit şi la echipă, iar acum şi la academie. La meciul cu Mioveni, câştigat de FCSB cu 3-0, Eugen Nae, antrenor cu portarii din staff-ul lui Olăroiu, a stat pe bancă, iar lotul a fost compus din 13 jucători, dintre care doi portari.

La doar câteva zile mai târziu, MM Stoica a anunţat că FCSB mai dispune de doar 11 jucători, dintre care doi portari. Din acest motiv, formaţia roş-albastră speră să amâne meciul cu Farul. Conform noului regulament, modificat odată cu izbucnirea pandemiei, orice echipă are nevoie de cel puţin 13 jucători pentru a disputa un meci oficial.

MM Stoica a punctat că FCSB nu va avea destui jucători disponibili doar pentru meciul cu Farul, de duminică, ci şi pentru cel de miercuri, din Cupa României, împotriva lui FC Voluntari.

MM Stoica dă cărţile pe faţă! Câţi fotbalişti disponibili mai are FCSB înaintea duelului cu Farul

Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de Covid şi în academie, ieri fiind depistaţi pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuţ şi Bulimar, testarea celorlalţi având loc azi.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton şi Şerban (accidentat), iar niciun alt accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci. Nu avem soluţii şi nu dorim nimănui să ajungă în situaţia noastră.

P.S. Oricine ar putea specula regulamentele şi să câştige la masa verde, 'fabricând' 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi şi Popescu”, se arată în mesajul postat de MM Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: fcsbfarul constanţamm stoicafarul fcsbcovid fcsb 

viewscnt
Articole similare