Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, dezvăluiri din vestiarul celor de la FCSB: „Se aruncă pe jos la antrenamente dacă pierde, atât de competitiv e!” | EXCLUSIV

MM Stoica, dezvăluiri din vestiarul celor de la FCSB: „Se aruncă pe jos la antrenamente dacă pierde, atât de competitiv e!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru Darius Olaru, liderul celor de la FCSB în acest campionat.

MM Stoica scoate în evidenţă un fotbalist de la FCSB: „Se aruncă pe jos la antrenamente dacă pierde, atât de competitiv e!” | EXCLUSIV

Oficialul celor de la FCSB a subliniat dorinţa arzătoare pe care Darius Olaru o are la fiecare meci. Această mentalitate de învingător se regăseşte şi la antrenamentele celor de la FCSB, atunci când mijlocaşul refuză să piardă orice fel de întrecere şi reacţionează foarte dur în caz contrar.

MM Stoica e de părere că tocmai această motivaţie a ajutat echipa până acum să se descurce atât de bine. FCSB este lider în clasamentul Superligii, cu 44 de puncte obţinute în 21 de etape.

„Am fost desprul de aspru cu Darius Olaru când a luat cartonaşul ăla galben. Am zis că nu mă respectă, dar dând filmul înapoi, am realizat că Darius Olaru este atât de competitiv, încât nu se poate concentra decât pentru a nu pierde meciul.

El se aruncă pe jos la antrenamente dacă echipa sa pierde. Nu ne mai înţelegem cu el. Noi ne distrăm, dar el se oftică rău de tot. De la el parcă s-a propagat aşa şi se joacă cu ambiţie.

Situatia asta am mai avut-o şi am avut rezultate când s-a întâmplat aşa”, a dezvăluit MM Stoica în direct la Orange Sport.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

MM Stoica a explicat plecarea lui Damjan Djokovic de la FCSB la Rapid: „Îl schimbăm cu el! Gigi e om de afaceri până la urmă” | EXCLUSIV

Damjan Djokovic s-a despărţit de FCSB şi a ajuns la Rapid în această pauză de iarnă.

MM Stoica a vorbit în direct la Orange Sport despre plecarea lui Damjan Djokovic şi a precizat jucătorul care îl va înlocui la FCSB. Oficialul echipei a reamintit şi strategia patronului Gigi Becai, care are nevoie în permanenţă de jucători tineri pe care să îi poată vinde pe sume foarte mari.

„Îl schimbăm pe Djokovic cu un jucător care evoluează pe aceeaşi poziţie. Vorbim despre Baba Alhassan, un jucător mult mai tânăr, cu perspective, un alt tip de jucător. Djokovic e un fotbalist cu mare experienţă, e o mare încântare să-l urmăreşti. Depinde de sistem, are un stâng foarte bun şi ştie foarte bine să acopere terenul. Peste tot pe unde a fost, el a jucat.

La noi Gigi vrea să vadă şi alţi jucători. E om de afaceri până la urmă Gigi. Şi pe lângă faptul că vrea performanţă, a doua sursă de venit e vânzarea de jucători şi ştim că vinde foarte bine. E logic că nu o să vinzi un jucător care face 34 de ani. Mai bine îl vinzi pe Lixandru care face 23”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicadarius olarufcsb 

viewscnt
Articole similare