Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, discuţie fabuloasă cu Pink într-un hotel. La un moment dat, celebra cântăreaţă l-a blocat cu ce i-a spus: "Ea nu prea ştia exact care e treaba" | EXCLUSIV

MM Stoica, discuţie fabuloasă cu Pink într-un hotel. La un moment dat, celebra cântăreaţă l-a blocat cu ce i-a spus: "Ea nu prea ştia exact care e treaba" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Pentru Telekom Sport, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a rememorat un moment fabulos petrecut în Glasgow, Scoţia, în 2009. Oficiali şi fotbalişti ai Unirii Urziceni au discutat ore întregi cu Pink, celebra artisă americană, într-un hotel.

Mihai Stoica a rememorat meciul Rangers - Unirea Urziceni

Actualul expert al Telekom Sport a fost implicat în minunea de la Urziceni, acolo unde clubul local, Unirea, a reuşit să câştige titlul în Liga 1 şi să aibă o performanţă remarcabilă în Champions League. 

Una dintre victoriile de pus în ramă pentru fotbalul românesc s-a petrecut în 2009. Unirea Urziceni, unde conducător era Mihai Stoica şi antrenor Dan Petrescu, s-a deplasat în Scoţia, pentru meciul cu Rangers, iar victoria echipei din România era improbabilă. 

Totuşi, Unirea Urziceni a reuşit surpriza, s-a impus cu 4-1 şi a acumulat patru puncte cu care spera că se va califica din grupa de Champions League. 

"Era Arlauskis titular, care avea probleme la spate, a stat degeaba pe banca de rezerve la meciul ăsta. Nu putea să evolueze, iar în poartă a intrat Daniel Tudor, care era, nu-i pot spune porecla, dar era bătrân, venea după o perioadă de inactivitate. Am luat gol în minutul 2, după am egalat şi după şi-au marcat trei autogoluri cei de la Rangers. Credeţi că a mai existat un astfel de meci? La 1-1, Tudor a apărat penalty", şi-a amintit actualul oficial de la FCSB, pentru Telekom Sport. 

Mihai Stoica, discuţie fabuloasă cu Pink: "Ea a avut dreptate, nu noi"

Ialomiţenii au avut parte de o surpriză cu o zi înaintea meciului de pe Ibrox Park. Mai multe persoane din delegaţia Unirii Urziceni, printre care şi Mihai Stoica, au dat peste Pink în hotelul în care stătea echipa. 

Pink l-a surprins pe MM Stoica, cel care a dezvăluit momentul petrecut acum mai bine de un deceniu. 

"Cu o seară înaintea meciului, cu noi în hotel era Pink, celebra căntăreaţă Pink. Eu mărturisesc că nu sunt familiarizat, am rămas pe Freddie Mercury, cu Pink Floyd. Ăştia, toţi disperaţi <<Bă, e Pink>>. <<Şi eu ce să-i fac, dacă e Pink?>> <<Bă, tu nu-ţi dai seama?>>. Mi-au arătat cine e Pink. Da, avea concert la Glasgow. Mai erau bilete doar la 160 de lire.

Şi ne-am întâlnit cu ea, am stat foarte mult de vorbă cu ea, am vorbit ore întregi şi, la un moment dat îmi spune, că eu eram agitat <<Nu te mai agita, că o să-i bateţi pe ăştia de o să-i rupeţi>>. <<Tu nu ai cum să înţelegi, că aici nu e ca pe scenă. Tu ştii sigur că o să ai succes, că eşti Pink. Noi, sigur n-o să avem succes, că ăştia sunt mult mai buni decât noi>>.

<<Da, dar învaţă-i să lovească, să dea cu cotul>>. <<Da, dar iau cartonaşe roşii>>. Ea nu prea ştia exact care e treaba. <<Nu se pune problema, îi bateţi de îi rupeţi>>. A avut dreptate Pink, nu noi", a mai spus expertul Telekom Sport. 

În ultimele două decenii, Pink s-a aflat de 33 de ori în Billboard Hot 100. Cincisprezece piese au fost în top 10 şi patru, pe prima poziţie („Lady Marmalade” în 2001, „So What” în 2008, „Raise Your Glass” în 2010 şi „Just Give Me a Reason” în 2013). Dintre albumele ei, opt au ajuns între primele zece clasate în Billboard 200, iar cele mai recente trei au debutat pe prima poziţie. În 2013, Billboard i-a acordat lui Pink titlul Femeia Anului.

Afla mai multe despre: pinkmihai stoicaintalnire hotel pink mihai stoica 

viewscnt
Articole similare