Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, după FCSB - Oţelul 0-2: ”O prestaţie greu de scuzat! Nici 15 puncte n-ar fi liniştitoare, la ce jucăm” | EXCLUSIV

MM Stoica, după FCSB - Oţelul 0-2: ”O prestaţie greu de scuzat! Nici 15 puncte n-ar fi liniştitoare, la ce jucăm” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, ”şi-a scos pălăria” în faţa lui Dorinel Munteanu şi a jucătorilor săi, după meciul de duminică seară, de pe Arena Naţională.

Oţelul Galaţi a produs surpriza, duminică seară, pe Arena Naţională, şi a învins-o pe FCSB, scor 2-0, într-o partidă din etapa a 18-a din Superligă.

MM Stoica recunoaşte: ”Nu meritam nici măcar un rezultat de egalitate”

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica s-a arătat surprins neplăcut de prestaţia jucătorilor săi din meciul cu Oţelul Galaţi.

Principalul motiv ar fi faptul că jucătorii de la FCSB au jucat cu foarte multă frică în acest meci şi nu au putut construi cu încredere şi linişte.

În acelaşi timp, Mihai Stoica consideră că, l-a cum s-a jucat, FCSB nu ar fi meritat niciun punct după meciul cu Oţelul Galaţi.

Avea presimţiri că nu va ieşi foarte bine, că prea se aliniaseră toate, dar nu m-am gândit vreodată că putem să pierdem de maniera asta...O prestaţie foarte, foarte greu de scuzat.

Ok, se face o greşeală imensă şi se ia un gol. Dar chiar greşeala aia, să te sperie ca singurul jucător defensiv care să aibă curaj să joace în faţă să fie Risto?

Eu n-am mai întâlnit o situaţie de genul acesta. Băi, jucaţi în faţă. Nu, toţi în spate. Singurul, Risto. Care joacă foarte bine meci de meci.

E logic să joace cu frică dacă s-a făcut o greşeală de genul acesta, dar ce ar fi trebuit să se întâmple cu Hamburg, care şi-a dat un autogol cum n-am văzut vreodată, dar a făcut 2-2. Noi, dacă luăm un gol, ne speriem şi nu mai jucăm nimic.

Aici nu e niciun fault, chiar dacă e contact. Nu îi provoacă în niciun caz căderea. El se aruncă.

Am spus care e explicaţia mea: au jucat cu frică. Când patru jucători din cinci nu joacă, cum să ajungi la poartă? Am avut ocazie la greşeala lui Dur-Bozoancă, la Miculescu, Olaru în partea stângă.

În a doua parte, Ovidiu a avut o ocazie mai mare decât un penalty. Chiar nu poţi să o dai în poartă cu latul de la câţiva metri? 

Noi ne-am învăţat că a greşit Lixandru că a greşit nu ştiu cine. Şi greşelile alea se văd, din atac. Când un atacant ratează o ocazie rarisimă e vinovat. În aceeaşi măsură cu un om care greşeşte în defensivă. Sunt foarte mulţi vinovaţi. Asta este situaţia. Ce să facem?

Am fost peste ei, dar n-am avut nici clarviziune. N-am avut nimic. Am avut atitudine. Nu se poate spune că a mimat vreunul fotbalului. Toţi şi-au dorit. Dar să nu aibă niciunul vreo realizare. Grav, foarte grav. Eee, antrenamente s-au tot făcut.

De la meciul cu Petrolul, noi avem o problemă - nu prea jucăm mare lucru. Chiar şi-n situaţia asta, suntem superiori. Uite că acum nu am jucat cine ştie ce. Cu FCU am jucat binişor. 

E uşor să zici că n-a fost Băluţă. Totuşi, sunt fotbalişti plătiţi bine, cu salariile la zi. Nu sunt scuze plauzibile. Una e să faci cum am făcut cu U Cluj, am primit gol în minutul 90, ratând ocazii mari, cu două penalty-uri ignorate de VAR, acum nu poţi să ai discursul ăsta pentru că nu e aşa. Nu meritam nici măcar să terminăm la egalitate.

Vorbim foarte mult de noi, dar trebuie vorbit şi de cum se prezintă Oţelul. E o echipă căreia îi dai foarte greu gol. Foarte bine organizată, foarte disciplinată, care aleargă, îţi pune probleme. Orice altă echipă poate s-ar fi retras şi ar fi dat cu mingile în tribune. Ei au jucat, au marcat şi golul doi. E de admirat ce face Dorinel Munteanu acolo.

Uite faza asta, se încurcă între ei. La ratarea aia a lui Şut şi Ngezana. Nu avem o distanţă liniştitoare, pentru că nu jucăm. La ce jucăm, nici 15 puncte n-ar fi liniştitoare. Problema e că nu joacă cam nimeni. Am văzut cifrele, sunt bune, n-am stat pe teren. Nu poţi să vorbeşti de oamenii din faţă, dacă nu îţi vin mingile din spate”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare